Csedből és társaiból tilthatnak banki hitelt??
Mert úgy hallottam hogy elvileg nem!
Mert gyerekpénz
Bérszámfejtő voltam. Ha a munkáltatódon keresztül tiltják a béred, akkor táppénzből, csed-ből, gyed-ből nem vonnak.
Ha a bankszámládon van inkasszó, azt nem tudom. Szerintem ha munkabér jogcímen érkezik az utalás (nekem pl úgy érkezik a gyedem), akkor nem tudják, hogy az "gyerekpénz".
Nagyon kedves és köszönöm a gyors választ!!
Így tudom én is!
Jaaaaa bankszámlám aaz nincs pont ezért postai úton kérem vagy a párom számlájára
Nekem nincs semmi!!
Csak jelenleg a munkabér!!!
Már tiltottak is egyet!!
Még van egy hitelem !
De mivel babát várok szeretném tudni a baba után járó dolgokból titlhatnak e!
Erre nem kellene baba...
Miből szeretnél pelenkát venni neki vagy felnevelni?
A hitel megvár, nyugi... a bank behajtja.
Mégis mi a hosszútávú terved? Sosem lesz bejelentett munkahelyed?
Ha meg "csak" pár évig nem akarod fizetni, akkor is olyan büntetőkamat jön össze, hogy majd leshetsz.
Én is ismerek olyan okosokat, akik sz*ros 14 ezer forintos telefonszámla tartozásból összehoztak 700 ezret. Hajrá!
1, bérszámfejtőként illene ismerni a vht-t.
Inkasszó esetén édesmindegy, milyen összeg, a mentes összegen kívül vihető, nem kell vizsgálni az eredetét.
Viszont az ellátás kérhető postai kifizetéssel, mert tiltani csak tartásdíjat és jogalap nélkül felvett ellátást lehet belőle.
Mint leírtam nincs semmim a páromnak van!!
Ergó csak a mostani fizumból tudnak tiltani !!
Hál istennek
Amúgy kinek nem tudom mi a franc köze van hozzá de elárulom egyetlen hitelről van már szó mert a többit kifizettem ,és ez egy 300.000ft hitel !
Nem milliók!!
Az alap megvan segítségünk van /lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!