Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Csedből és társaiból tilthatna...

Csedből és társaiból tilthatnak banki hitelt??

Figyelt kérdés

Mert úgy hallottam hogy elvileg nem!

Mert gyerekpénz

szept. 24. 20:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%

Bérszámfejtő voltam. Ha a munkáltatódon keresztül tiltják a béred, akkor táppénzből, csed-ből, gyed-ből nem vonnak.

Ha a bankszámládon van inkasszó, azt nem tudom. Szerintem ha munkabér jogcímen érkezik az utalás (nekem pl úgy érkezik a gyedem), akkor nem tudják, hogy az "gyerekpénz".

szept. 24. 20:32
 2/22 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves és köszönöm a gyors választ!!

Így tudom én is!

Jaaaaa bankszámlám aaz nincs pont ezért postai úton kérem vagy a párom számlájára

szept. 24. 20:57
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Ellenben ezzel sokáig nem szórakozhattok, majd ráterhelik az ingatlanra (ha van!) meg más ingóságra (autó, bútor, műszaki cikk).
szept. 24. 21:09
 4/22 A kérdező kommentje:

Nekem nincs semmi!!

Csak jelenleg a munkabér!!!

Már tiltottak is egyet!!

Még van egy hitelem !

De mivel babát várok szeretném tudni a baba után járó dolgokból titlhatnak e!

szept. 24. 21:13
 5/22 anonim ***** válasza:
91%

Erre nem kellene baba...

Miből szeretnél pelenkát venni neki vagy felnevelni?

szept. 24. 21:22
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

A hitel megvár, nyugi... a bank behajtja.

Mégis mi a hosszútávú terved? Sosem lesz bejelentett munkahelyed?

Ha meg "csak" pár évig nem akarod fizetni, akkor is olyan büntetőkamat jön össze, hogy majd leshetsz.

Én is ismerek olyan okosokat, akik sz*ros 14 ezer forintos telefonszámla tartozásból összehoztak 700 ezret. Hajrá!

szept. 24. 21:28
 7/22 anonim ***** válasza:
92%
Tiltás ide vagy oda, inkább addig is kifizethetnéd, mert tovább fog kamatozni.
szept. 24. 21:46
 8/22 anonim ***** válasza:
80%

1, bérszámfejtőként illene ismerni a vht-t.

Inkasszó esetén édesmindegy, milyen összeg, a mentes összegen kívül vihető, nem kell vizsgálni az eredetét.

Viszont az ellátás kérhető postai kifizetéssel, mert tiltani csak tartásdíjat és jogalap nélkül felvett ellátást lehet belőle.

szept. 24. 21:46
 9/22 A kérdező kommentje:

Mint leírtam nincs semmim a páromnak van!!

Ergó csak a mostani fizumból tudnak tiltani !!

Hál istennek

Amúgy kinek nem tudom mi a franc köze van hozzá de elárulom egyetlen hitelről van már szó mert a többit kifizettem ,és ez egy 300.000ft hitel !

Nem milliók!!

Az alap megvan segítségünk van /lesz!!

szept. 25. 06:17
 10/22 anonim ***** válasza:
81%
Ha olyan kevés az a 300 ezer miért nem fizeted ki egyben? És jó vagy csupasz fenékre szülni. oké a párodnak van, de ha elhagy vagy bármi mehetsz a híd alá vagy mamahotelbe a gyerekkel, gratulálok szép példát mutatsz neki.
szept. 25. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!