4 honapos babam megtalalta az ujjat! Hogyan "tilthatnam" el tole?
Figyelt kérdés
Cumit csak alvashoz ker, de az oklet nagyon szereti csócsálni, de mostanaban beszippantja a nagyujjat es nem szeretnem hogy azt szopizza!
Otletek? Koszonom
2014. ápr. 10. 18:12
1/10 anonim válasza:
Nekem is csinálja babám.szerintem nem tudod eltiltani tőle.
2/10 anonim válasza:
4 hónaposnál erre ötlet...., még egy 4 évest is nehéz "eltiltani" nemhogy egy ilyen kicsike babát:)
Max próbálj neki cumit adni, egyébként hamar ki nőheti!
4/10 anonim válasza:
ennyi idősen normális hogy bekapja a lábujját is... majd leszokik róla
6/10 anonim válasza:
Ez teljesen normális, ilyen idősen mindent a szájába kezd venni.
Nyugodtan csócsálja, ez még nem jelenti azt, hogy tízévesen is szopni fogja az ujját.
7/10 anonim válasza:
nyugodtan engedd neki, ez természetes dolog! Az enyém is szopizza, ő nem kapott cumit, így a hüvelykujja van, ami elaltatja :) Sokkal jobban alszunk azóta! :D már egy éves, és csak akkor van a szájában, amikor fáradt.
8/10 anonim válasza:
Az én lányom 6 hetes kora óta szopizza az ujját, nem próbáltam leszoktatni róla, nem is lehetne egy ilyen pici babát. Semmi baja nem lesz tőle. Ne piszkáld őt ilyenekkel. Szerintem örülj, hogy nem cumi függő mint sok gyerek.
9/10 A kérdező kommentje:
Most ez komoly? Inkabb az ujja mint a cumi?
2014. ápr. 11. 15:06
10/10 anonim válasza:
Igen, mert az ujját játék közben nem szopja, hiszen használja a kezét, viszont a cumi ugye nem akadály semmiben. A fiam is az ujját kapja be, de csak ha fáradt, álmos vagy nagyon elmélyül valamiben. Viszont nem egy, nem kettő 3-4 éves gyereket láttam már a játszótéren úgy, hogy a cumit ki nem vette volna a szájából homokozás vagy csúszdázás közben sem. 5. vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!