GYED alatt igényelhető táppénz ?
Október végén születik a kistesó. Igényelhető táppénz ? Ha igen, hogyan ?
Lehet valamilyen hátrányunk ebből ? (Pl ha munkáltató nem együttműködő, mivel ha jól tudom őt is érinti anyagilag )
Megj.:
A párom nem szeretne már oda visszamenni dolgozni ha aktuális lesz, erről a főnöke is tud nagyvonalakban.
Veszélyeztetett terhesség áll fenn (valós )
Kis vállalkozás 15-20 fővel

#27 vagyok.
Na igen, amúgy ha azt nézem, a munkáltatóm sem volt épp korrekt, amikor havi 168 órába voltam bejelentve, közben meg 230-akat dolgoztam. Meg évente egyszer mehettem el 7 nap szabadságra, a többi szabimat szépen minden hónapban kiirkálta úgy, hogy ki sem vettem, és 3000 ft/nappal fizette ki. :D éjszakai, hétvégi pótlék csak a mesében volt… Az első várandósságommal a 8. hónapig dolgoztam, és 6 hónaposan még beosztott éjszakás műszakba is. Szállodaiparban dolgoztam. Szóval én sem értem, hogy miért vagyok ilyen lelkiismeretes. Vissza sem fogok menni dolgozni szerintem, mert 3 gyerek mellett nem fogok 12 órázni, éjszakázni meg hétvégézni. Úgyhogy lehet, hogy keddig még felhergelem magam, és írok egy emailt, hogy akkor májustól táppénz. :D

31# Hát ilyen szituban végképp nem gondolkoznék.
Nem akarsz visszamenni, sosem voltak veled korrektek, nem is értem a lelkiismeretfurdalás tárgyát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!