Napi bejelentéssel hogy mehetek el táppénzre? A papíromra rá van írva hogy veszélyeztetett terhes vagyok, de így elvileg semmi jövedelmem nem lesz.
De ezt sem mondta neked senki,hogy terhesen védett vagy, nem küldhetnek el?Semmit sem kellett volna aláírnod, csak simán elmenni táppénzre,ha annyira elmérgesedett a helyzet.
Mindenképp kérj jogi segítséget,terhesen nem küldhet el!
"De igen, egészen tavaly decemberig rendes munka viszonyom volt. Most januárban hogy bejelentettem a terhességem a munka viszonyom megszüntették, és most úgy megyek hogy mindig aznap jelentenek be."
Ezt írtad.Ez azt jelenti,hogy elküldött a rendes bejelentett munkaviszonyodból.Az már részletkérdés,hogy technikailag nem küldött el,de jól kics...eszett veled,és te hagytad, és még mindig nem érted,hogy mi a baj.
Se táppénz,se ellátások nem fognak járni.
1# vagyok...
...és ha a végrendeleted iratták volna alá? Mond miért vagy ilyen sötét? Ezt az értelmi szinvonalat fogod a gyerekednek is átadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!