Napi bejelentéssel hogy mehetek el táppénzre? A papíromra rá van írva hogy veszélyeztetett terhes vagyok, de így elvileg semmi jövedelmem nem lesz.
Figyelt kérdés
2024. jan. 27. 14:36
1/23 anonim válasza:
Hát a cinikus kioktatást meghagyom a többieknek, de a kérdésedre a rövid válasz az hogy sehogy.
2/23 anonim válasza:
Sehogy,ilyen esetben nem jár táppénz.
4/23 anonim válasza:
Sehogy. A napi bejelentés az az, hogy reggel bejelentenek, délután meg ki. Nincs fedezeted, nincs táppénz.
5/23 babyboom567 válasza:
Még hát nem is értem, hogy akarnál táppénzt, hisz napi bejelentő mellett a tb-t is magadnak kell fizetni.Tényleg senki sem mondta neked,hogy ne vállalj így gyereket?Beteg sem voltál sosem,hogy nem esett le,hogy így bizony semmilyen táppénz nincs?Végtelenül sajnállak különben, rettentő nehéz lesz így.
6/23 anonim válasza:
Sehogy. De ezt gondolom gyerekvállalás előtt is tudtad, hiszen gyesre vállaltál gyereket.
7/23 anonim válasza:
De én nem is értem ezt az egészet. Úgy vállaltatok gyereket, hogy nem volt normális munkaviszonyod sem?! És ha full egyedül maradsz? Éhenhaltok? Mondjuk most már tök mindegy.
8/23 A kérdező kommentje:
De igen, egészen tavaly decemberig rendes munka viszonyom volt. Most januárban hogy bejelentettem a terhességem a munka viszonyom megszüntették, és most úgy megyek hogy mindig aznap jelentenek be.
2024. jan. 27. 17:46
9/23 anonim válasza:
Terhesség alatt védett vagy a kirúgás ellen.
Közös megegyezést írtál alá?
10/23 babyboom567 válasza:
Akkor jól átvertek, terhesen nem rúghat ki.Kellene keresned egy munkajogászt,és átnézni,hogy mi mikor történt,hátha van remény a munkaviszonyod visszaállítására.
Az a baj, hogy egésze biztos,hogy közös megegyezést írtál alá,és biztos hogy nem tértivevényes levélben írtad meg nekik hogy terhes vagy(mert ennek lett volna nyoma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!