Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Köteles a munkáltató gyesről...

Köteles a munkáltató gyesről visszatérés után 6 órás munkaviszonyban alkalmazni?

Figyelt kérdés
Ha nem abban az esetben, ha felmondok 12 év munkában és 6 év gyes/szülési szabadságon töltött időszak után fogok kapni végkielégítést? Gyermekeim 6 és 2,5 évesek. A nagy iskolás a kicsi bölcsödés lesz. Másképp nem tudnám megoldani a munkába járást és a ő megérkezésüket időben.

2023. szept. 21. 05:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
6 órásat nem, 4 órásat igen. Én 12 órás munkarendben dolgozom, első gyerek után kérvényeztem a 132 órás részállást, amit meg is kaptam (6 órásnak megfelelő), így 12 óra alatt 2 munkanapot ledolgoztam. Most a picivel 4 órásat (88óra) fogok kérvényezni, így egy 12 órás munkanapom 3 napnak fog megfelelni. A férjem szabadnapjain fogok dolgozni. Közben pályát váltok, fősulira jelentkezem hogy alkalomadtán családi életünk is legyen.
2023. szept. 28. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!