Hány év után mentél vissza dolgozni és mikyen érzés volt visszatérni?
2 évesen kezdte napra pontosan a bölcsit, igy akkor, de szerencsére 6 órában, igaz sokat utazom
jó volt visszatérni, szerencsére azonnal belerázódtunk a mindennapokba es a kislányom sem volt sosem beteg
most 7 hónap meló után újra babát várok, még kb 2 hónapot fogok dolgozni, októberi baba lesz, igy ő is közel 2 évesen megy majd bölcsibe várhatóan
utolsó vagyok
én mivel nem akartam 8 órában dolgozni , viszonylag nagyot léptem vissza, de valahogy sikerült magamban letisztázni, hogy jobb lesz igy, és tényleg
valamivel kevesebb fizu, de nyugalom, kevesebb feszkó
18 honapos korában.
Mentálisan megmentett az, hogy végre felnőttekkel vagyok felnőtt témákban es nem babamamaklubbokban meg babamasszázson babatornán babauszáson jatszóbölcsiben játszótéren. Már a szókincsem is romlott és fogalmazni sem tudtam.
Szerintem én majdnem begolyóztam.
Felemelő volt visszamenni, de a kicsi is igényelte nagyon a közösséget.
Holnap lesz 21 hónapos, csütörtöktől kezdünk járni a bölcsibe 1-1 órát délelőtt. Aztán olyan 1-1,5 hét és többet leszünk ott tehát hivatalosan is elindul a beszoktatás :)
Hát a munkahelyem nem a legjobb (gyár) és sztem a csapatban is vannak hülyék, de várom már nagyooon :) Engem agyilag és pszihèsen kicsinált ez a 2,5 év itthon lét és nagyon durván el is lustultam. Értsd: kaját már sokszor rendeljük mert annyi ötletem sincs hogy mit főzzek, a ház szalad mert kb havi 2* ha normálisan elpakolok stb.. ( nem vagyunk koszosak csak kupisak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!