Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha felmondok, de a felmondási...

Ha felmondok, de a felmondási idő alatt kiderül, hogy terhes vagyok mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés tudom, hosszú lenne kifejteni, de ilyesmi helyzetbe is kerülhetek, és nem tudom ilyenkor mit lehet csinálni, hogy kapjak csedet, illetve gyedet rendesen.

Nem mondtam még fel, és nem vagyok terhes, csak előre gondolkodom.

Lenne egy másik munkahely azért mondanék fel, tehát oda felvesznek, csak nem tudom tudnék-e ennyire inkorrekt lenni, hogy odamegyek titokban terhesen, aztán dolgozok kb félévet. Na mondjuk a munkáltatók se korrektek általában...

2023. szept. 1. 19:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondanék fel. Azt az 1 inszemet még bírd ki valahogy, aztán ha bele kezdtek a lobmikba elmész táppénzre. Kirúgási tilalom jár a lombikosoknak.

Keress rá, nézz utánna.

Vagy a másik, hogy váltasz munkahelyet de akkor 3-4 hónapra szüneteltessétek a baba projectet legalább.

2023. szept. 4. 10:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb szívás. Egyik kolléganőm pont így volt. Nem kapott CSED-et, GYED-et csak GYES járt neki.
2023. szept. 5. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!