Ismerőseim megkapták már a GyED-et, én nem. Jár még nekem ebben a hónapbam, OEP-től kapom. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 23:06
1/7 anonim válasza:
Várj, mindjárt hozom a varázsgömbömet...
2/7 anonim válasza:
Törvény szerint az OEP is 10-ig köteles utalni csak szokás hogy előbb utal. Ha addig nem érkezik meg akkor utána érdeklődj.
3/7 anonim válasza:
10.-ig van ideje utalni. Lehet az ismerőseidnek a munkahely utal. Mennyi idős a gyermek? Ez az adat ismerete nélkül nem lehet megválaszolni a kérdést.
4/7 anonim válasza:
Ennyi adatból honnan tudjuk jár-e még neked?
Mennyi idős a gyerek? Pontosabban mikor van/volt a 2.születésnapja?
5/7 A kérdező kommentje:
Jár még, mert több hónap múlva lesz 2, a kérdést rosszul fogalmaztam meg, elnézést:) Viszont ismerőseim is az Oeptől kapták, ugyanaz a megye, viszont kiderült, hogy más bank. Ez lehet az oka akkor gondolom. Köszi a válaszokat!
2023. aug. 5. 08:15
6/7 anonim válasza:
Ha jár, akkor valszeg kapni is fogod.
Én sem kaptam még, en 6-7.-e körül kapom minden hónapban az utalást az oep-töl.
7/7 anonim válasza:
Én már kaptam, de ebben a hónapban meglepően korán. Később szokott jönni, aug. 10-ig nyugalom szerintem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!