GYED alatti felmondás?
Figyelt kérdés
Tudom, sok ilyen kérdés van, mégis valahogy el vagyok veszve.
Máricus végéig kapom a GYED-et, addig vagyok fizetetlen szabadságon. Nem szeretnék visszatérni oda dolgozni sőt, részmunkaidőben máshol dolgozom már pár hónapja(tudnak egymásról a munkahelyek), oda átvesznek 8 órásba, amikor szeretném.
Mikor és hogyan kell intéznem a felmondást? Köszönöm előre is a segítséget.
ma 12:32
1/2 anonim válasza:
Bármikor felmondhatsz, ugyanúgy, mintha nem lennél gyeden. Jelezd a munkáltatónak, hogy felmondasz, a munkaviszony végén pedig kifizetik a felgyűlt szabadságaidat.
2/2 anonim válasza:
Írj egy kérelmet, hogy a gyed lejárta után szeretnéd a fizetés nélküli szabadság megszüntetését és azzal egyidejűleg jelzed, hogy szeretnéd a munkaviszonyt felmondani közös megegyezéssel. Előtte azért érdeklődd meg, hogy a bent lévő szabijaidat ki kell venned és csak az után tudsz-e felmondani, vagy egy összegben kifizetik-e és akkor azonnal mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!