Ha nincsen munkahelyem és nem vagyok bejelentve munkanélkülinek, akkor szülés után mit fogok kapni?
Figyelt kérdés
Családi pótlékot? Vagy hogyan működik?2023. júl. 20. 21:48
1/14 anonim válasza:
Gratulációt és családi pótlékot
2/14 A kérdező kommentje:
Nem kell gratulálni, köszi. :)
Grafikus vagyok és 2 hónappal azelőtt szűnt meg a munkahelyem, hogy terhes lettem.
Újat nem találok, így 30 hetesen meg már sehova nem kellek :))
2023. júl. 20. 21:55
3/14 anonim válasza:
Családi pótlék és szerintem anyasági támogatás is jár, ha van 4 pecséted.
4/14 anonim válasza:
És mért nem mész el munkanélkülire?
Akkor gyedet is kaphatsz azt hiszem
5/14 anonim válasza:
4-es: én is be vagyok jelentve munkanélküliként. Nem rég tettem itt fel kérdést, hogy ha most terhes lennék, akkor járna-e gyed. Azt a választ kaptam, hogy nem.
6/14 anonim válasza:
5! Mert a szüléskor is aktív munkanélküliek kell lenned. Ki kell számolni és a terhesség vége felé bejelentkezni
7/14 anonim válasza:
Szia! Előtte dolgoztal?
Szülés előtt 1 hónappal vagy 2 héttel menj el munka nélkülire, így keveset de kapsz valamit.
Amúgy csak családi(12200) és gyes(25.000 kB) +egyszeri anyasági(ez is 70 körül van) támogatás. Szóval semmi kB.
8/14 anonim válasza:
Egyszeri anyasagi, gyes, csaladi, parod meg esetleg az adokedvezmenyt igenyelheti.
A baba 6 honapos koratol ha a parod megfelel a felteteleknek, akkor o igenyelheti a gyedet, ami ugye tobb penz.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! ☺️
2023. júl. 20. 22:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!