Egy vállalkozónak, ha kezdeti a vállalkozás, jár valami szülés után?
Műkörmös vagyok, főállású anyasági mellett.
Másodallasban vállalkozó. Tehát nem Kata.
Viszont jelenleg annyi a bevétel ami a kiadásom. Nagyon nehezen indul be.
Ez mellett ha szülők akkor mire kell számítani? Köszönöm
Kedves könyvelő! :)
Köszi a válaszod.
Az én könyvelőm mindig mondja h ne adjam fel, befog indulni.
De azért nagyon nehéz. És pont ezt látom annál a csajnál aki velem végzett és szintén elkezdte a szalonozást. Ő is csinálja de kínlódás.
Most egy helyi éttermi újságba rakatom be a hirdetésem, hátha jobban rám találnak majd.
csak látom hogy jönnek az átvételi értesítők a navtol az ügyfélkapuba.
Akkor cseréld le, ugyanis csak akkor láthatod, ha a te felhasználói neveddel kalózkodik, nincs meghatalmazása.
8 éve ismerjük egymást, a gyerekeink barátok, mi is jóban vagyunk.
Ezért is lett ő a könyvelőm.
Nem kér pénzt sem, igazán jó ember. :)
Van meghatalmazása :D
Akkor te arról nem kaphatsz értesítést, több éve csak az kap, akinek az ügyfélkapuján beküldésre került a bevallás.
Igen az. Akár hiszed akár nem!
Nála kedvesebb, önzetlenebb nőt nem ismerek.
Bármi van mindenben lehet rá számítani.
Úgy értem, hogy én felhatalmaztam, hogy beléphessen.
Tehát így van meghatalmazása.
De kérlek ne menjünk már el teljesen más témába :)
Éttermi újság????? Ne már, könyörgöm....
Kicsit képezd magad marketingből kérve kérlek!
Addig is gondold végig:
1. ki a megcélzott ügyfélkör? Nyilván nem a szegényebb rétegek, és az idősek.
2. célközönség azonosítása után ki kell kutatni, milyen platformokat olvasnak, ide a bökőt, hogy mind fenn van valamelyik közösségi médiában, akkor - ha még eddig nem volt- azonnal készíts egy menő, saját oldalt.
3. osztani, osztani, osztani!!! Akár úgy, hogy a megosztók között sorsolva felajánlasz valamilyen körömépítést (bocs, nem értek hozzá)
4. a vendégek elkészült körmét mindig fényképezd le, és rakd fel az oldaladra! Ha a vendég hozzájárul, akkor jelöld be rajta, így az ő ismerősei is tudomást szereznek rólad!
Ha mindez megvolt, akkor rossz településen próbálkozol, vagy túl drágán, vagy pedig van versenytársad, aki lefedi az egész piacot.
Akkor viszont át kell gondolni a körmözést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!