Ha a nagymama GYED-re megy, el tudok állni dolgozni?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a nagymama GYED-re megy, el tudok állni dolgozni úgy, hogy a gyermek nem töltötte be még a 6 hónapos kort?
A GYES-t még meg sem állapították, de meg is szüntettem a kérelmet, hogy ne is állapítsák meg egyáltalán.
Szeretnék elmenni dolgozni, csak valahol ezt, valahol pedig azt mondják.
Nagyon fontos lenne, ha valaki válaszolna, értelmesen, hogy tudok e elmenni dolgozni, vagy sem, mert minél hamarabb keresnék akkor munkát.
A gyerek most lesz 3. hónapos.
De most én akkor azt nem értem, hogy akkor úgy vállaltatok gyereket, hogy anyós fizetése is bele lett kalkulálva?
Vagy most akkor tényleg nem tiszta, hogy miért nem elég a férjed fizetése meg a te CSED/GYED-ed.
Ha lenne épkézláb CSED-e, ami jelenleg több, mint anno a fizu, akkor nyilván nem lenne kérdés, kinek és mit adjon át.
Éhenhalás és társait emleget 8 ha nem "áll el" dolgozni-( bájdövéj, a befőtt álkl el valameddig, nem?), újabb felelős gyerekvállalás és ennek semmi köze nincsen ahhoz, anyós hány kiló. Ők önmagában nem képesek apuka fizetéséből eltartani magukat, lévén anyuka a semmire szült.
lehet ezt szépíteni, de a tények makacs dolgok, a kérdező maga írta le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!