Nem fogok kapni csedet és gyedet?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, jelenleg egyetemre járok még, de augusztusban ki szeretnék iratkozni, mert nem tetszik a szak. Július-augusztusban tervezzük a férjemmel a baba projektet, és szeptembertől elmennék dolgozni ameddig tudok a szülésig....
Nos, de én 2 éve lassan diakmunkán dolgozom sajnos tudom azzal nem vagyok biztosítva..
Idén szeptemberben kezdtem az egyetemet, előtte tavaly még középiskolába jártam.
Olvastam valami olyasmit, hogy jár a csed,gyed ha a jogviszony megszűnése és a szülés közt nem telt el 1 év, ez igaz?
2022. ápr. 20. 23:05
21/21 anonim válasza:
#19, nem kell sajnálni a kérdezőt, benne szerencsére van annyi életösztön hogy kérdezzen, és utánanézzen, becsülendő hogy előre szeretné megtervezni. Én azt sajnálom akinek nincs ennyi esze, és szülés előtt egy nappal találja ki hogy mi jár neki, és mit hol kell intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!