Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mikorra várhatok választ?...

Mikorra várhatok választ? Beadtam a kérvényt hogy szeretném megszüntetni a fizetés nélküli szabadságomat de még nem jeleztek vissza.

Figyelt kérdés
Táppénzre küld a nőgyógyász de előtte meg kell hogy szüntessék a fizetés nélküli szabadságot. Táppénzes papírt mikortól kérjem? Vagy ezt majd a munkahely dönti el? nagyon nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal.
2022. ápr. 1. 16:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
14%
Igen
2022. ápr. 1. 17:35
 12/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon hasznosak voltak a válaszaid,sokat segítettél!
2022. ápr. 1. 17:36
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
30 napot kell adnod a munkáltatonak, tehát a tervezett munkába állás előtt 30 nappal kell jelezned. Ha te szerdán küldted el, ami március 30 volt, akkor majd április 30.-an vesznek vissza
2022. ápr. 1. 18:05
 14/27 A kérdező kommentje:
Akkor végülis mikortól intézzem a táppénzes papírt?
2022. ápr. 1. 18:27
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Április 30.-tol. Hacsak nem kapsz hamarabb választ a munkahelyedrol, hogy vissza vettek
2022. ápr. 1. 18:38
 16/27 anonim ***** válasza:

utolsónak van igaza, hivatalosan 30 nap után kell visszavenniük

ha mondjuk 15 nap múlva olvassák el akkor hogyan is tudnának egy marciusi datummal altivvá tenni?....

2022. ápr. 1. 20:20
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Ezért irtam korabban, h telefonaljon, mert ha normalisak nem szivatjak meg 1 honapot, attol, higy hivatalosan ez az eljaras
2022. ápr. 1. 20:39
 18/27 anonim ***** válasza:
Az írásos kérelmed leadása után a munkáltatónak 30 napja van erre reagálni, ha nem reagál semmit, akkor az üzenet elküldésének napjától számított 30 nap után kötelesek lesznek visszavenni, így akkortól kérheted a tp papírt.
2022. ápr. 1. 21:46
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom miert kellett lepontozni... Ha a kervenyben 30.at irt, akkor a tappenzes papirt is onnan kell inditani! Mint irtam is, es ez ezer%, azt 5 napig adnak visszamenoleg! A munkaltatonak, attol h 1 honapja van elbiralni, attol a kervenyben kert datumtol fogja szamfejetni! Kérdező, ha nem akarod magad megszivatni kerdezz utana inkabb hiteles forrásnal, gondolom senki nem munkajogasz aki valaszolt, tobbek kozott en sem. Az lesz a biztos! :)
2022. ápr. 2. 10:08
 20/27 anonim ***** válasza:

19!

Gondolkozz már egy icipicit. Március 30.-an küldte el a kérelmet, hogy vegyek vissza március 30.-tol. A munka törvénykönyve szerint minimum 30 nappal korábban kell bejelentési a visszatérési szándékot. Tehát a kérdező eleve huyleseget írt, nem kérhető aznaptol. A helyes az lett volna, ha azt írja, április 30.-al kéri a munkába állítását. Nem fog semmit szamfejteni márciusban. A 30. naptól fog szamfejteni.

2022. ápr. 2. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!