Mikorra várhatok választ? Beadtam a kérvényt hogy szeretném megszüntetni a fizetés nélküli szabadságomat de még nem jeleztek vissza.
Szabit nem akarsz kivenni? Vagy nincs mar?
Nos ha szabadsag nem jon szoba, akkor ugy kell a kervenyt beadni, hogy abban te meghatarozod melyik naptol szeretned befejezni a fizetes nelkulit, es aznaptol tappenzre is kered magad
Szóbeli egyezkedest el kell felejteni. En is jol megszivattam magam ezzel, hogy azt hittem eleg szoban. Tanultam is belole. Mindent irasban, hogy nyoma legyen! Foleg, hogy a dokit nem erdekli a munkaltatod leszarom hozzaallasa. De egyébként igen, jelezni kell elore, csak igy ezt te most nem tudod bizonyitani, hogy szoltal.
Hivd fel oket szerintem, mondjad nekik h a kervenyt is beadtad, es mesz tappenzes papirert, intezzek! De amugy szerintem (ebben nem vagyok biztos) ha tappenzre kered magad, onnantol te tappanzen kell, hogy legyel, mert en ugy tudom az felul irja a fizetetlen szabit. Ergo ha bekuldod a tappenzes papirt es mar akerveny is ott van, ugy fogjak majd szamfejteni. Viszont a kervenyben datumnak lennie kell, ami stimmel a tappenzes papírral! Erre nagyon figyelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!