Ha még gyeden vagyok és terhes leszek, kiíratom magam, egyszerre kapom a gyedet és a táppénzt is?
Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 15:48
21/21 anonim válasza:
Oké utolsó,nekem mondom mindegy. Nem a fekvésről beszéltem én sem,de ha már pár napra elmennek valahova, akkor az bukta.Az meg,hogy neked nem problémáznak rajta,ha nem érnek el az állandó lakcímeden,az megint csak szerencse.Mindenki maga döntse el.Meg lehet játszani,csak nem mindenkinek érdemes.Aki nem beteg,és tp-n van,az csal,ez tény,és ha nem bizonyítható akkor mázli,ha meg mégis sikerül bizonyítani, akkor meg lehet büntetést fizetni,meg új munkahelyet keresni kisgyerekkel.Nem kételkedem benne,hogy van olyan munkahely ahol senkit nem érdekel ez,de van az éremnek másik oldala is.Nekem nem ért ennyit.A kérdező meg mivel egyáltalán nem volt képben, jóindulattal írtam,hogy nézzen azért utána,nehogy aztán rosszabbul járjon.Ennyi.Nekem nem fáj,ha elintézi magának,én nem kockáztattam,hanem borzasztóan örültem,a teljesen legális 4 havi plusz gyednek,amit a csed mellett kaptam a nagyobbra,mivel nekem is 20 hónap van a gyerekek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!