Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ki mire költi a szija adó...

Ki mire költi a szija adó visszatérítést?

Figyelt kérdés

#Szija adó
2022. febr. 17. 22:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%

Tudjátok mi a szomorú? Rengeteg gyerekes ismerősöm van, vették xboxot, iphost, anyucinak villanófenyes szőrtelenítőt vagy mellplasztikát.

De jobb minőségű gyerekülést egyiktől se hallottam, pedig mindnek vagy teszkos vagy lengyel vacak van :(

2022. febr. 18. 06:28
 12/24 anonim ***** válasza:
57%
#11 aha és a rengeteg gyerekes ismerősödnek mind bekukukcskálsz a kocsijába és csekkolod a gyerekülésüket?
2022. febr. 18. 06:49
 13/24 anonim ***** válasza:
33%
Minek ez a sok mire költitek a visszatérítést kérdés? Fizetett kérdezők vagytok, és ez a fidesz kampány része, vagy mi van? Nem mindegy, ki mire költi? Jézusom.
2022. febr. 18. 07:03
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
Semmi olyasmit nem veszünk, amit e nélkül nem vennénk meg, így hozzá lett csapva a számlára a többi mellé.
2022. febr. 18. 07:20
 15/24 anonim ***** válasza:
72%
Az utolsókat simitjuk a házunkon. Épp a célegyenesben vagyunk a teljes átépítésben. Tehát az összes visszatérítés amit kapunk együtt : burkolatra, beépíthető villanysütőre, lámpákra megy.
2022. febr. 18. 07:26
 16/24 anonim ***** válasza:
71%

Kerti faházat veszünk, mert nincs még tárolónk.

Épp kifutja, tekintve, hogy felmentek az árak.

2022. febr. 18. 07:54
 17/24 anonim ***** válasza:
46%

Triciklit vettem a fiamnak.:)

Nem nagyon nyúltunk hozzá,félre van téve.Eddig is megvehettem volna,de nem nagyon láttam értelmét,most meg így ennyi plusz pénz mellett elfér az,hogy talán ott fog porosodni valamelyik sarokban ameddig nagyobb nem lesz.

Tolható,egyedül is mehet vele,van rajta eső védő is,pohár tartó is,dudál is,remélem neki is annyira fog tetszeni mint nekem. :D

Talán még a szobáján alakítunk egy kicsit tavasszal belőle.Nyáron mikor már erős a nap és nagyon oda tűz odabent túl meleg van úgyhogy egy redőnyt vagy valami hasonlót érdemes lenne felszereltetni például.

2022. febr. 18. 09:26
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
Semmire egyelőre. Hozzácsaptuk a megtakarításunkhoz és éljük az életünket tovább.
2022. febr. 18. 10:06
 19/24 anonim ***** válasza:
38%

Nah en fuggonyt rendeltem,70 e ft. Vettem ket pandora charmot 30 e ft 😌🤭

Kerti pad 30 e ft. Terasz ülőgarnitúra 400 e ft,akcioban! Az enyem kb ennyi volt. A ferjeme mèg hátravan 😅

2022. febr. 18. 12:38
 20/24 anonim ***** válasza:
88%
Végtörlesztettem a diákhitelt, el is vitte az egészet.
2022. febr. 19. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!