Van más is akinek csak 100.000 a Gyede?
Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 14:30
11/21 anonim válasza:
6-os valószínű az a "childfree" nyomorék, akinek abból áll a szabadideje, hogy itt fröcsög állandóan és azt hangoztatja, hogy ő gyerekmentes és minden anya csak egy ingyenélő, akinek büdös a munka. Milyen élete lehet egy ilyen embernek? Nincsen se barát, se párkapcsolat, se semmi, hogy ez az egy örömöd van? Tudod, anyád is vett fel utánad pénzt. Nem tudom mire vered a nyáladat. Te csak egy szerencsétlen, megkeseredett barom vagy, akinek annyira nem jött össze az élet, hogy ez az egy öröme maradt. Képes vagy itt tölteni a szabadidődet és nőket fikázni. Te mennyire vagy hasznos tagja a társadalomnak, ilyen felfogással? Semennyire. Az ilyen megkeseredett nyomorékokba kár az oxigén is.
12/21 A kérdező kommentje:
Nem ért meglepetés.
Csak lássuk van-e más is hasonló cipőben ?
2022. febr. 8. 21:35
13/21 anonim válasza:
11
Nyomorék vagy te.
Szerinted aki nem vár pénzt azért mert szült, az childfree?
Lol
Fejlett országokban ezért nem jár a jutalom alamizsna.
14/21 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
13. Tuti te vagy ez a nyomorék is, itt is ezt a szöveget nyomod. Szánnivaló idióta vagy.
15/21 anonim válasza:
Nem, nem az én kérdésem.
Nyomorék vagy te.
16/21 anonim válasza:
14
Te meg az a nyomorék aki a potya pénzért szült?
Csak mert én nem vagyok rá szorulva, mindent megteremtettem mielőtt szültem!
17/21 anonim válasza:
Hát akkor van rajtad kívül még egy patkány itt.🤷♀️
18/21 anonim válasza:
Nem potya pénzért szültem szerencsére, csak undorítónak tartom ezt a viselkedést, amit itt produkálsz. Megkeseredett rib.anc.
19/21 anonim válasza:
Huhh, jó mikor ilyenek szaporodnak mint te. Szépen nevelheted a gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!