Van más is akinek csak 100.000 a Gyede?
Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 14:30
1/21 anonim válasza:
Csak? A semmire mennyit szeretnél?
Van aki egy hónapot dolgozik ennyi pénzért.
2/21 anonim válasza:
Mi az, hogy a semmire? Azért kap gyedet, mert van bejelentett munkahelye. Ha nem dolgozott volna, nem járna a gyed. Komolyan, az ilyen idióták mit keresnek ebben a kategóriában? Ennyiből áll az életed? A gyakorin beszólogatni a másiknak?
3/21 anonim válasza:
Nem tudom, mit nem értesz. Hiszen köztudott, hogy mi anyák semmit sem csinálunk, csak 3 évig meresztjük otthon a valagunkat...
6/21 anonim válasza:
2
Mint másnak is, akinek nincs/még nincs gyereke.
3
Ez elèg ostoba komment lett. TI(!)anyák... tehát gondolod hogy az otthoni éjszakázásért fizetés jár?
7/21 anonim válasza:
Ne haragudj, megkerdezhetem mennyi a bruttód? Kíváncsiságból.
8/21 A kérdező kommentje:
6ha nincs gyereked miért írsz ide? Akkor gyeded sincs
2022. febr. 8. 19:50
10/21 anonim válasza:
nekem nem
de mivel évek óta 70% a gyed , igy nagyon egyszerűen ki lehet szülés előtt is nagyjából szamolni hogy mennyi lesz és nem ér meglepetés ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!