Jogosult leszek-e a CSEDre?

Figyelt kérdés
Szeptember 20ra vagyok kiírva, de jelenleg még fizetés nélküli szabadságon vagyok, mivel nem oltattam magam. A napokban valószínűleg újra állományban. Ha a szülés várható időpontjától igénylem a CSEDet, akkor hány napnak kell meglennie, hogy jogosult legyek? Olvastam, hogy 180 nap, de ha nincs meg, akkor 120. És plusz 3 hónap az igénylés előtt... Ha augusztus 20tól táppenzre megyek, mi alapján számolják a CSEDet? Köszönöm, ha valaki tud segíteni. (A 365 biztosítási napom a két évben megvan.)
2022. febr. 8. 09:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
És tavaly március óta mi tartott vissza hogy beoltasd magad?
2022. febr. 10. 09:40
 22/24 A kérdező kommentje:
A babavállalás. Nyilván nem tudhattam előre, hogy ettől teszik majd függővé a munkámat... A terv az volt, hogy ezt a tanévet befejezem és eljövök szülni. Csak közbejött ez a rendelet.🤷‍♀️ De ez már nem tartozik ide. Ez már az oltakozásról szól.
2022. febr. 11. 06:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Ahogy az egész szituáció amibe le érted magad. Elég régóta tudni hogy nem zavar be a gyerekvállalásba sőt várni se kell oltás után hónapokat. Személyes meggyőződésed és döntésed miatt jutsz esetleg hátrányos helyzetbe. Kellemetlen. Még most os felveheted az oltást amúgy. 😉
2022. febr. 11. 07:48
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszi.🙂
2022. febr. 11. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!