Ha jelenleg gyeten vagyok és jön a 4. baba akkor jogosult leszek a csedre?
Figyelt kérdés
Munkahelyemről kiléptettek mivel nem mentem vissza dolgozni!
Köszönöm a válaszokat
2019. szept. 6. 11:12
1/8 anonim válasza:
Ha nincs munkahelyed akkor hogyan? A gyet nem jogosít fel csedre.
2/8 anonim válasza:
Nyilván munkahely híján nem. Sőt mitöbb, a Gyet és Gyes sem mehet majd egyszerre, már csak annál is inkább, mert ugye a Gyet a legkisebb gyerek 3 éves korától járhat eleve, így marad majd csak a gyes, meg a családi pótlék a 4 gyerek után (apának adókedvezmény).
4/8 anonim válasza:
Dehogy leszel jogosult, ne viccelj már! Ahhoz munkahely kell!!!
5/8 anonim válasza:
Nem is igazán értem, hogy valaki nem dolgozott az elmúlt 6-7 évben egy percet sem, hogy merül fel ez a kérdés.
6/8 anonim válasza:
Nem leszel jogosult. Hivatalosan, ha a 4-dik gyerek megszületik, akkor a gyetet le kell mondani és az újszülöttre meg kell igényelni a gyest, majd 3 éves kora utàn újból mehetsz gyetre. Összegbe ugyanannyi, de ez a hivatalos.
7/8 anonim válasza:
Sajnos a csed munkaviszonyhoz van kötve. Ritka és szerencsés idozites eseten ki lehet sajtolni a rendszerből jól időzített munkanélküli ellátás igényléssel, de ez nem pont az az eset.
8/8 A kérdező kommentje:
És ezért miért kell leugatni az embert ilyen módon?
Feltettem egy kérdést és vártam NORMÁLIS választ!!
Nagyon köszönöm aki tényleg normálisan válaszolt!!
A kérdést lezártam
2019. szept. 7. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!