Gyed, családi pótlék valamint gyerektartás beleszámít jövedelemkènt a babaváró hitel felvètelènèl? Ha van hiteled az kizáró ok?olt valaki aki így vette fel S megkapta a maximum 10.000.000?
Apa keresete 400.000 körül mozog havonta.
Anya keresete gyed a munkáltatótol( az utalásban munkabèrkènt van feltüntetve) 180.000; családi 26.600; gyerektartás 30.000
Apának meglévő hitele(lakás plusz személyi törlesztő összesen 90.000)
Anya személyi kölcsön törlesztő havi 70.000.
A csaladipotlek és a gyerektartas ez esetben nem számít jövedelemnek. A hiteltorlesztes lehet kizaro ok.
Havi 160e a torlesztesetek jelenleg, a beveteletek meg 580e. A max hiteltorlesztes összesen nem haladhat meg a jövedelem 33%-át, mert ennyi tilthato le hivatalosan. 30e-vel kevesebb a torlesztesetek...Bakker, erre már nem kellene több hitel
Nekem a gyedet nem nézték. Munkáltato utalja, de igaz nem munkabér címszóval.
Férjek keres 5-600ezret. Havonta. Nekem a gyed a max, de ezzel pont megjöttem.
1 hitelünk volt, havi 39ezer törlesztővel.
2 bank elutasitott minket, a 3.adta ugy, hogy a meglévő hitelt kiváltottuk, azzal a feltétellel.
Szoval nagyon nem értem, akik a minimálbérre megkapják állítólag, mert minket nagyon megszivattak.
De barátnőméknél hasonló volt.
Barátnőm gyeden, nem nézték. Férje 4-500at keres. 1 hitelük volt, 20 ezer havonta. Hitelkiváltással kapták csak meg.
A ket lepomtozo esetleg elavultak, miért tette?
1,A gyerekek utan járó ellátásokat SOHA nem veszik figyelembe jövedelmeként hitelkerelemnel, mert azokból tartozás levonni nem lehet.
2, A hitelkerelmezo OSSZES hitele nem haladhat meg a jövedelem 33%-át, mert csak annyi tilthato le hivatalosan, kivéve ha több tartozasrol van szo es azok egyike gyermektartasdij, akkor 50% lehet.
2
melyik bankban?
Férjem pont a kezdő fizujàval 280e bevétellel volt mèg csak (6 hó próbaidő, ès utàna emelés plusz havi bónusz)
Az én bevètelemet fel sem tüntették
Gyed +terhes táppénz votlt épp.
Igaz hitelünk nem volt, de a jövedelmünk pont annyival kevesebb is volt.
Csont nélkül àtment..
(Otp Tata)
4!
Cib-nél kezdtünk, mert ott volt ismerős. Óóó simán elintézi... az előszűrőn megbuktunk.
Utána egy ismerős az otp-t ajanlotta, ők ott vették fel.
Előszűrőn kidobta a gép a 10milliót, majd 2 nap után hívták férjem, hogy leszoltak pestről, megnézték, 3.8milliót ajánlanának. Persze h nem fogadtuk el.
Végül az erste adta meg a 10et, de ugy, hogy volt 700ezer vissza a másik hitelünkből, azt kiváltottuk. 2#
Aztaaa
Nekünk annyi volt a mázlink, hogy a 6 hó próbaidő nem próbaidő volt igazából ( tudtuk) azt jelentette, hogy véglegesítik, de a fizzetése egészét későbbkapja és a bónuszokhoz is csak azután fèr
( de màr elég is volt ebből a cégből.. mindenhez lehetetlen szabàlyaik voltak)
Egyik ismerős is a cibbel szívott, és az erste adta meg nekik.
Otp-t nem is értem
Arról híresek, hogy minden jöttmentnek adnak🤫
De ha az én GYED-em nem számít bele akkor én hitelem sem. Vagy az igen?
Mert akkor párom fizuja 400.000 a. Ennek a 33 százaléka 132.000.
132 ezer a 33%a, 90 a hitele. Tehát 42ezerig mehetne. A babaváró maxának meg olyan 50 körüli a törlesztője.
Ha házasok vagytok, és azok vagytok mivel feltetel, mindkettőtök hiteleit nézik.
Nálunk férjemnek nem volt hitele, nekem pedig sajnos egy providentem kenyszerből, mert a munkáltato jol kicseszett velem. Ezt nem is említettük.
Hiába az igénylés elött 2 honappal vettem fel, és kb igénylés után 2 honappal ki is fizettem, nézték, mert fel van tüntetve a khr (vagy milyen) rendszerben.
Mivel a nagyobb kereső az adós, a masik házastárs pedig az adóstárs, így mind a 2 felet lecsekkolják.
"A max hiteltorlesztes összesen nem haladhat meg a jövedelem 33%-át, mert ennyi tilthato le hivatalosan."
Ez nem igaz. 500.000ft alatti jövedelem esetén 50% terhelhető hitellel, 500.000ft felett 60% terhelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!