Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Más is volt így? Jelenleg...

Más is volt így? Jelenleg gyesen vagyok júniusig, második gyermekemet várom (nyár végén fog születni) jeleztem szóban és írásban is a terhességemet.

Figyelt kérdés
Kértem vegyenek vissza állományba hogy táppénzre tudjak menni mivel veszélyeztetett terhes vagyok,de ők nem hajlandóak visszavenni. Pedig orvosi papírom is van. Ilyenkor lehet valamit tenni?
2022. jan. 26. 14:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%
7, tedd hozzá, hogy a tp időszakára szabi is megilleti... milyen jó lesz majd három év múlva, emelt bérrel azt is kifizetni.
2022. jan. 26. 16:57
 12/12 anonim ***** válasza:
86%
Anyósom egyszer jól megszívta ezzel. Felvett valakit az egyébként kicsi vállalkozásába. A nő egy idő után elment táppénzre, majd szült, majd 2 év múlva újra szült, aztán egy harmadikat is. Otthon volt majdnem 9 évig, aztán mikor a legkisebbel lejárt a GYES, a nő tartotta a markát a szabadságos pénzért. A járulékokkal együtt többszázezer forintjába került neki, úgy hogy a nő csak pár hónapig dolgozott nála 9 évvel korábban.
2022. jan. 26. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!