Más is volt így? Jelenleg gyesen vagyok júniusig, második gyermekemet várom (nyár végén fog születni) jeleztem szóban és írásban is a terhességemet.
Figyelt kérdés
Kértem vegyenek vissza állományba hogy táppénzre tudjak menni mivel veszélyeztetett terhes vagyok,de ők nem hajlandóak visszavenni. Pedig orvosi papírom is van. Ilyenkor lehet valamit tenni?2022. jan. 26. 14:04
11/12 anonim válasza:
7, tedd hozzá, hogy a tp időszakára szabi is megilleti... milyen jó lesz majd három év múlva, emelt bérrel azt is kifizetni.
12/12 anonim válasza:
Anyósom egyszer jól megszívta ezzel. Felvett valakit az egyébként kicsi vállalkozásába. A nő egy idő után elment táppénzre, majd szült, majd 2 év múlva újra szült, aztán egy harmadikat is. Otthon volt majdnem 9 évig, aztán mikor a legkisebbel lejárt a GYES, a nő tartotta a markát a szabadságos pénzért. A járulékokkal együtt többszázezer forintjába került neki, úgy hogy a nő csak pár hónapig dolgozott nála 9 évvel korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!