Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mire kell a gyed határozat?...

Mire kell a gyed határozat? Hol lehet kérni? Már megigenyeltem a gyedet, de nem kaptam ilyet, ez miért lehet?

Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Majd megkapod. Nekem pl bkk bérletekhez és hiteligénylésnél kellett bemutatnom.
2021. nov. 10. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem pl semmire sem kellett, viszont rajta van az összeg, amit megállapították. De egyes válaszából látszik, hogy lehetnek olyan szituk amikor konkrétan kellhet is.
2021. nov. 10. 20:59
 3/8 A kérdező kommentje:
De ezt ki küldi a munkáltató automatikusan? Vagy hogy?
2021. nov. 10. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen. Én már két utalást kaptam, mire jött a határozat.
2021. nov. 10. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen kiküldik.
2021. nov. 10. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Az a határozat, amiben írják hogy elfogadták és hogy milyen összegben? Mert az automatikusan megy lakcímre. Ha nem kaptál, akkor lehet hiányos a cím a beadott papíron vagy ha a könyvelő adta le és nem te, akkor lehet hogy más címet adott meg ha esetleg 2 című a lakcímkártyád.

Sima határozatot utólag az államkincstártól tudsz kérni például utazási kedvezményhez (BKV) vagy más ügyintézéshez.

(Ugye jól tudom hogy ez már nem az OEPhez tartozik???)

2021. nov. 10. 21:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm még csedet kapok jövő hónaptól küldik a gyedet akkor majd küldik gondolom a határozatot is :)
2021. nov. 10. 21:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a saját cégemben vagyok alkalmazott, nekem pl azért kellett.

Barátnőm munkahelye nem kifizetőhely, neki be kellett küldenie a céghez.

2 utalást megkaptam, mire hozta a postás.

2021. nov. 11. 07:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!