Meglévő 3 gyerekre újépítésű lakás a 10 millió beleszámít önerőnek ?Már meglévő új építésűt keresnénk . Nem tudom mennyit tudnánk felvenni Otp kalkulátorba 15 millió maximum tudok bele írni ?
Figyelt kérdés
Van aki ezt a utat már megjárta ?2021. okt. 16. 21:22
1/3 anonim válasza:
Milyen 10 millió? CSOK, babaváró, sima hitel, saját zsebből?
Mi vettünk fel CSOK-ot. Csak azután utalta a bank, miután bizonyítottuk, hogy az önerőt már befizettük. Ez kb 1,5 éve volt. Nem tudom, azóta mennyit változott.
2/3 anonim válasza:
Plusz az OTP - be mi is voltunk előzetes hitelkalkuláción. Ott nem kell konkrét lakás, hanem kb ár, hol vennétek, keresetek és meglévő hitelek, és csinálnak egy kalkulációt, hogy kb és max mennyit tudnátok felvenni. Ez hasznos lehet, hogy hozzávetőleges összeghatárt ismerjetek!
3/3 anonim válasza:
Mi èpítkeztünk, nekünk annó bele számított önerőnek. De mi egyből '16-ban vettük fel, akkor mèg ki lehetett hozni belőle a házat. Mostanra már úgy megugrottak az árak, hogy a 25 Milla èdeskevès lesz hozzá. Tehát kelleni fog önerő szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!