Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Októberre varom a kisfiamat,gy...

Októberre varom a kisfiamat,gyesre mennék vele,de hallottam hogy a gyed extrát az apuka is felveheti.Meg van szabva hogy hany órat dolgozhat?A munkabéren felül még megkapja a gyedet ha lemondok a gyesről?Hol kell ezt intézni?Köszönöm a segítő választ

Figyelt kérdés

2021. szept. 12. 15:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó,köszönöm szépen a hasznos hozzászólást!
2021. szept. 14. 06:17
 12/14 anonim ***** válasza:

8# Nem értem láthatatlanba miért kell következtetéseket levonni. Nálunk nem gyere, hanem passzív csedre jött a gyerek mert terhesen felszamoltak a céget ahol dolgoztam így passzívan kaptam csedet, utána apa vette fel a gyedet. Van amikor így alakul a dolog.

Nem értem egyébként az utóbbi időben olyan becsmerelo kommenteket kapnak az anyák csak azért, mert fiatalon szülni mernek vagy, hogy egyáltalán szülnek. Mióta bűn az, ha családot alapitunk? A mai világban ha arra várnánk hogy minden meglegyen a gyerek előtt, senki nem szülne.

Vannak akik a semmire 4-5 gyereket is bevallalnak ez igaz, de nem mindenki ilyen, látatlanban ne itelkezzünk!

2021. szept. 19. 09:52
 13/14 anonim ***** válasza:

12es nem az a baj ha valaki fiatalon szül, hanem ha nincs saját önálló keresete és a férjére meg az államra van utalva.

Normális gondolkodással az ember annyi gyereket vállal, amennyit egyedül, mindenféle anyagi támogatás nélkül is fel tud nevelni

2021. szept. 19. 10:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Nyilván a semmire nem szabad gyerek vallani én csak azt mondom van olyan helyzet amikor akaratlanul rászorul az ember másra.

Ha nem lenne a férjem nem is tudom mit csinálnék így hogy lejárt a csed. A csp arra elég hogy fizessem tb-met és ennyi.

2021. szept. 19. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!