Ez így működhet?

Figyelt kérdés
2 évig kap rendesebb pénzt a feleségem, hamarosan 2 éves lesz a gyerekünk, megigénylem én (férj) a gyest, és eljövök gyesre (vagy fizetésnélküli szabadságra), feleségem felmond a jelenlegi munkahelyén, tud kezdeni az új munkahelyén én meg tudok menni egy másik helyre dolgozni, ami nem ütközik az új munkahelyével, egyenlőre csak addig mennék másik helyre, míg gyesen vagyok, aztán ha beválik felmondok és ott maradok.

2021. aug. 29. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
De miért nem megy a gyerek bölcsibe, ti meg dolgozni, ahogy az összes többi családban történik?
2021. aug. 29. 18:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Megy bölcsibe de az most mindegy.
2021. aug. 29. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kellene ilyen furcsán megoldani a helyzetet. Menjen vissza a feleséged dolgozni GYES mellett és kész. Nem kell ehhez neked váltogatni a munkahelyed...
2021. aug. 30. 10:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Feleségemnek megszűnt a terhesség alatt a munkahelye, egy másik cég vette át papíron, de az a telephely 2 oranyira van tőlünk, így muszáj lesz váltania majd, nem tud ott elkezdeni dolgozni, engem meg 5 műszakos munkarendbe tettek át mert "neked úgyis otthon van a feleséged be tudsz járni össze vissza" és normál 1-2 műszakosba nem akarnak visszarakni, viszont lenne másik meló, csak ahhoz nekem kell gyesre jönni, hogy ne kelljen a munkahelyemre bejárni
2021. aug. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!