Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Milyen állami támogatást kap,...

Milyen állami támogatást kap, akinek nem lehet gyereke eü. okokból?

Figyelt kérdés

2021. máj. 30. 22:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
? Hogy tessék?
2021. máj. 30. 23:09
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Ha örökbefogadott akkor azt amit minden más szülő, ha nem lehet gyereke és nem is lesz semmilyen módon akkor nyilvánvalóan semmilyet. Illetve mostmár az első 3 lombik kezelést megtámogatják, de ez nyilván nem azt jelenti, hogy a markodba kapod a pénzt.
2021. máj. 30. 23:13
 3/18 anonim ***** válasza:
41%
Semmit szerencsére
2021. máj. 30. 23:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Ezt miért kellene támogatni? Nem lesz több kiadásod amiatt, hogy nincs gyereked.

Hameg arra gondoltál, hogy a gyerekvallalashoz miylen támogatást kap, akkor a második tökéletesen leírta.

2021. máj. 31. 06:53
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Mihez? Első házasok kedvezménye. Ilyen pl. létezik, nem feltétele a gyerek.
2021. máj. 31. 08:18
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire bőkezűnek gondolod állam bácsit? A gyerekesek is a 12.200 Ft csp-n és a csjk-n kívül nem igazán kapnak semmilyen állami támogatást. Az egy gyerekesek főleg nem. A 3 v. több gyerekeseknek már több jár. Miért adna neked bármilyen támogatást, mert nem lehet gyereked? Milyen eü okok állnak fent?
2021. máj. 31. 08:25
 7/18 A kérdező kommentje:

az eü okok rám tartoznak. De most mivel önhibámon kívül nem tudok összehozni egy gyereket, akkor már nem is segítenek? Házat vásárolni nem lesz olcsóbb, ha csak egyedül vagyok, vagy a párommal élek.

A 3. kommentelőnek meg nem értem mi gondja akad azokkal, akiknek nincs gyereke. Max örökbefogadás útján…

2021. máj. 31. 20:37
 8/18 anonim ***** válasza:
67%
Jah, hogy te azt nehezményezed, hogy neked nem jár így babaváró és csok stb?
2021. máj. 31. 21:41
 9/18 A kérdező kommentje:

hát nem tudok mire nehezményezni. Értem mit miért csinálnak. Itt szaporítani kell a szavazó közösséget, én meg nem fogom tudni.

Igazából csak érdekelt, hogy hogyan is álljak az élethez.

2021. máj. 31. 22:22
 10/18 anonim ***** válasza:
81%
Amíg nem vagy kipakolva nőgyógyászatilag, amíg van lehetőség lombikra olyan nincs,hogy egy nőnek nem lehet gyermeke.
2021. máj. 31. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!