GYEDNEL, CSEDNEL a 365 nap biztosítási jogviszonyban lehet valamennyi kihagyás?
* hivatalosan
Ha ennyire fosol irasd ki magad veszelyeztetett terhesnek es akkor mar foleg nem tudnak mit tenni.
12
13
Nem kötelező bejelenteni, akkor is védett ha utóbb szól
Hál Isten ezt eltöröltèk.
Nyilván kell idővel szólni, hisz meg kell oldani a helyettesítést.
Csak nagyon alapos indokkal rúghatnak ki. Az olyan dolog miatt, ami a perben is megállná a helyét.
( lopás.. stb)
Hat amúgy szó szerint kb fosok😂😂 de koszi 😂🙏
Viccen kívül 8 hetes vagyok, meg biztos korai lenne elmondani. Papíron normális hivatalos levélben kell bejelenteni nem elég szóban? Ezt sem tudtam:)
"Papíron normális hivatalos levélben kell bejelenteni nem elég szóban? Ezt sem tudtam:)"
Mint ahogy a 16-os is írta, NEM KELL BEJELENTENED SEHOGY!
Se írásban, se szóban. Törvény nem kötelez, nem feltétele a védettségnek.
Nyilván a tisztesség azt diktálja, hogy még mielőtt egyértelmű lenne a számukra, szólj a terhességről, hogy időben találhassanak a helyedre mást.
19, hogy lusta és alkalmatlan az kiderül a próbaidő alatt. Arra nem vonatkozik a kirúgási védelem.
Amelyik munkavállaló lusta kirúgni időben az alkalmatlan munkavállalót és az közben teherbe esik... az így járt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!