Mennyi gyerektartás jár?
Én azt nem értem, ha, mint írod " csak 42 ezret kapsz sajnos", aztán írod, hogy heti 3 napos munka mellett havi 350 000 Ft a fizud, akkor egy valag félretett pénzed van. Ami jó, viszont akkor ne sajnálatból írd a 42 ezret, ha nem voltál bejelentve, nyilván nem jószántadból. De érted a különbséget? Ezt választottad, pincérre, műszakvezetőre is szükség van, m.cs.kságnak tartom ezt a nembejelentést 12 órára valag fekete fizetéssel, de akkor ennek ez az ára, hogy az állam sajnos csak 40 ezer Ft-ot ad, meg nyugdíjnak 52 ezret vagy mennyit majd vmikor. Nekem ez nem "jó munkavállalás" ahogy írtad a 31. hsz-odban.
Szóval, vmi nem kerek, ha tényleg ilyen nagy a fizud, akkor mi a kérdés? Anyáéknál laksz, ami nagyon jó, ellátnak, együtt vagytok, van hol laknotok, szuper. Majd lesz vhogy. De ne az államod szídd, hogy "csak" ennyit adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!