Màs is àtképezte magàt, Gyed alatt, hogy kedvezőbb , csaladbaràtabb munkába tudjon visszatèrni?
Én börtönben dolgoztam. Nem épp családbarát.
Most Pénzügyi- és számviteli ügyintézőnek tanulok, hogy itt helyben találjak valami munkát. Van egy informatikus diplomàm is, úgyhogy remélem könnyen el tudok majd helyezkedni.
A baj csak az, hogy szerettem a korábbi munkámat és nehezen engedem el.
Irodai kisegítőként dolgoztam.
Most pénzügy- számviteli ügyintézőnek tanulok, de láttam, az ilyen munkahelyekre 5-10 év tapasztalatot kérnek, szóval az, hogy hova fognak felvenni friss végzettséggel, jó kérdés.
Igen, gyógypedagógiai asszisztens tanfolyamot végeztem.
Nem akartam tanárnak visszamenni (magyar-könyvtár szakom van).
De megjártam vele... Mivel diplomám van, nem vesznek fel sehová asszisztensnek... :(
Tanárnak meg nem tudok visszamenni, mert a lányom autisztikus viselkedésű. Nem tudnék készülni az órákra, valamint rengeteg a javítani való dolgozat (irodalom, nyelvtan 4 évfolyamon). Tudom, mert már dolgoztam tanárként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!