Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha gyeden vagyok es visszatere...

Ha gyeden vagyok es visszaterek munkába, akkor újra elmehetek gyedre?

Figyelt kérdés

A ceg ahol dolgozom tamogatja, hogy terjek vissza munkaba, de most meg csak kicsit tobb, mint egy eves a kisfiam.

F

Mivel van egy 4.5 eves fiam is, igy egy ideje mar itthon vagyok veluk tappenzen / cseden / gyeden, ezert viszonylag sok szabadsagot ki kell majd vennem a tenyleges munkába allas elott. (5 honap kb)

Viszont nekem nem annyira ideális ez, mert éppen akkor kellene tenylegesen kezdeni, amikor a kicsi a bolcsit kezdene. Vajon lehet olyat, hogy 3 honapra visszaterek a fizetés nélküliről (es szabin vagyok) majd ujra kb 1-2 honapot gyeden vagyok es fizetes nelkulin, majd meg 2 honapot szabin amig beszokik?

Egyebkent en is szeretnek minel elobb visszamenni, mert .ar eleg regen itthon vagyok, de minél kevesebb "maceraval" szeretnem megoldani a beszoktatast is.

A masik kerdesem, hogy ha szabin vagyok de lebetegszik a gyerek akkor a szabit megszakitjak es attesznek tappenzre vagy szabin kell olyankor maradni? Ezt csak azert kerdezem, mert egyszer egy kolleganom a szabijan eltorte a kezet es ot attette a ceg tappenzre igy o a szabijat a gyogyulasa utan vette ki. Kerdes h ezt gyed mellett is lehet? (Marmint azt tudom- hogy kaphatok egyszerre gyedet meg tappenzt de erdekelne hogy mi van ha szabin vagyok)

Koszi ha segitesz

(Talalgatas meg keretlen "jotanacs" nem kell köszi, nem kerulom a munkat, mindossze tudom milyen korulmenyek / munkarend, stb kozt kell majd dolgoznom es szeretnek úgy tervezni, hogy a legjobb legyen a csaladunknak.)

2021. febr. 2. 00:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

Kedves agresszív kismalac kérdező!

Azért értetlenkedem, mert nem jár ennyi szabadság. Enyhi akkor járna, ha a a teljes három évre járó éves szabadságodat kiadnák, plusz a gyerek utan jaro kemeny evi 2 plusz szabadsagot. Egy ebkent nem lehetséges.

Szia.

2021. febr. 2. 13:57
 12/14 A kérdező kommentje:
:) Rendben. Akkor itt biztosan mindenki hülye, csak te vagy okos... Mindenesetre én 5 hónapig szabin leszek vagy így, vagy úgy.
2021. febr. 2. 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:
😘🤗🙋‍♀️
2021. febr. 2. 14:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia

Elvileg lehet, úgy ahogy mondod, HA a cég beleegyezik (tehát h szabi aztán fizu nélküli)

De szerintem is a beszoktatás idejére vedd ki a szabadságot. Szóval úgy kezd el, hogy 3 hónappal a beszoktatás előtt.

A tappanz felulirja a szabadságot.

2021. febr. 2. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!