Beleírjátok a 3 év gyest az önéletrajzba vagy csak a munkaadót tüntetitek fel?
Érdekes tapasztalatokat szereztem munkakeresés terén, mikor beleírtam a gyest az önéletrajzomba, a kutya sem hívott, 6 teljes hónapig egy csörrenés sem volt. A csed és Gyed 3 év kihagyás,de beírtam a munkáltatóm és szakmai tapasztalatom alá, utolsó mondatként. Aztán mégis kitöröltem, és csak a korábbi munkaadómat tüntettem fel, ahonnan gyesre mentem. Na, ez után már csörgött a mobilom! Eddig Kb. 15 állásinterjún voltam, mindenhova felvettek volna, de a munkaidő probléma volt,nem tudtam vállalni óvodás gyerek mellett.
Ezt leszámítva a 15 állásinterjú még mindig jobb, mintha sehová sem hívtak volna be.
Sokat agyalok azon, hogy írja meg az az asszony az önéletrajzát, akinek több gyereke van?
Munkaadó, csed, gyed, 3 év, majd megint csed, gyed, 3 év, 1-2 év meló, majd ismét csed, gyed, 3 év.
Így néz ki egy önéletrajz???
Hova veszik így fel az embert?
Nekem 1 gyerek van és 3 év "lyuk",de mikor ezt feltüntettem, senki sem keresett, 6 teljes hónapig.
Pedig 3 szakmám van és 2 nyelvvizsgám,15 év szakmai gyak.,nem vagyok képzetlen.
Ki hogy "oldotta meg" ezt a problémát az önéletrajzában?
Főleg akinek 2-3 gyereke is van...
A kérdésem továbbra is aktuális, ki hogyan "kezeli" a gyes miatti lyukakat az önéletrajzban?
Beleírja becsületesen,hogy otthon babázott X évig ?
Vagy az utolsó munkaviszonnyal "takarja" a gyes időszakát?
Esetleg van valakinek jobb ötlete, a tökéletes megoldás?
A legjobb barátnőmnek is most fog a gyes lejárni (2,5 éves a fia) és a munkahelye közben megszűnt.
Ő is pont ugyanezeket kérdezi,hogyan írja meg az önéletrajzát...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!