Mi járna ha teherbeesnék?
Figyelt kérdés
Február vége felé fog lejárni a munkahelyemen a 3 hónap próbaidő, előtte 2 hónapot nem volt munkám, előtte külföldön dolgoztam. Olyan kérdéseim lennének, hogy mivel január végén abba szeretném hagyni a gyógyszert ha esetleg egyszerre összejönne a baba akkor mi járna? Először is a 2 évben 365 nap munkaviszonyba amikor munkanélküli ellátáson voltam az beleszámít? Ha ne adj isten a doki már az elején kiírna valami oknál fogva akkor csak ugye annyi táppénz járna amennyi hónapot itt dolgozok. Ha az letelik akkor mi történik? Fizetés nélkülire küldenek? Köszönöm a válaszokat előre is2020. dec. 30. 09:13
1/16 anonim válasza:
Még ne próbálkozzatok. Az egy évet várd meg.
2/16 A kérdező kommentje:
Miért, mi változik 1 év alatt? Nem szeretnék annyit várni, mivel lassan 35 leszek már
2020. dec. 30. 09:23
3/16 A kérdező kommentje:
Lécci ne azt írjátok hogy várjak, hanem hogy mit kapnék így a legrosszabb esetben
2020. dec. 30. 09:29
4/16 anonim válasza:
Gyes+családi pótlék legrosszabb esetben.
5/16 A kérdező kommentje:
De a Csed járna akkor is nem? Mivel az elmúlt 2 évben van 365 nap munkaviszonyom, illetve munkából mennék szülni is
2020. dec. 30. 09:40
6/16 anonim válasza:
A munkanélküli nem számít bele. Honnan tudod, hogy munkából mennél szülni? Lehet veszélyeztetett terhes leszel. És táppénzen annyit lehetsz, amennyit itt dolgozol. Ha az letelik, semmi nem jár a csed-ig, mert 30 napnál több a megszakítás.
7/16 A kérdező kommentje:
Na ezt akartam megkérdezni, hogy ha letelik az a táppénzes időszak akkor mi van, elküldenek?
2020. dec. 30. 12:07
8/16 A kérdező kommentje:
6os és ha letelik a táppénz akkor nem lehetek fizetésnélkülin? Az is munkaviszonynak számít. Bocsi csak azért kusza ez így nekem, mert elvileg terhesség alatt nem is küldhetnek el.
2020. dec. 30. 12:16
9/16 anonim válasza:
Lehetsz persze. De nem lenne egyszerűbb pár hónapot várni, mint matekolni?
10/16 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem biztos amúgy szerintem hogy rögtön teherbe esnék, csak már nem akarom szedni a gyógyszert
2020. dec. 30. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!