A táppénz első 15 napja a fizu 70%-a (betegszabadság)
Ezután (sok mindentől függ a táppénz összege, pl. munkaviszonyban töltött idő) de a 15. nap után 60%-a a munkabérednek.
2020. dec. 14. 15:16
2/20 A kérdező kommentje:
Igen ezekkel mar kepben vagyok, konyvelovel is egyeztettem mennyit kellene kapnom, tobb sebbol verzik ez az egesz dolog es nem tudom mi legyen a kovetkezo lepes.
2020. dec. 14. 15:19
3/20 anonim válasza:
A tb-t simán feltudod hívni, segítőkészek.
2020. dec. 14. 15:21
4/20 anonim válasza:
mióta vagy keresőképtelen, milyen kóddal, mennyi folyamatos biztosítási időd van (max 30 nap megszakítással), mennyi a béred idén
2020. dec. 14. 16:56
5/20 anonim válasza:
első két mondatban annyi hülyeséget sikerült összehordani...
A táppénz az táppénz, a betszabi meg betszabi. A keresőképtelenség első 15 munkanapja betegszabadság, nem a táppénzé...
és nem biztos az a 60%. Lehet 50. És egyebek..
2020. dec. 14. 16:58
6/20 anonim válasza:
Ráadásul ritka, hogy egy hónapot egyben kapj, mert 5 napon belül kell továbbítani az igazolást a kormhivatal felé, és ritka az, aki havonta adja le. Szóval benne van az is, hogy milyen időszakra kaptad.
2020. dec. 14. 17:08
7/20 anonim válasza:
Terhesen mondjuk eleve nincs betegszabadság, mar ahh első nap tappenz.
Létezik tappenzkalkulator, használd, akkor meglátod, megfelelő e az összeg. Függ attól, hogy mennyi munkaviszonyod van, volt e kórházi ellátás, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!