Meddig fogom kapni a GYED-et? (Részletek lent.)
Figyelt kérdés
2019. február 8-án született a kisfiam. Tudom, hogy elvileg a gyermek 2. születés napjáig jár
a gyed. Viszont annak idején mielőtt született, a kiírt időpont előtt 4 héttel már igénybe vettem a CSED-et, mert van ilyen lehetőség. Viszont miutàn ő első gyermek nem tudom hogy meddig kapom majd a gyed-et.
Addig amig be nem tölti a 2-őt?
Vagy mivel egy hónappal előbb kaptam mindent ezt is egy hónappal rövidebben?
Bocsi, ha hülye a kérdés, de arra gondoltam hogy mivel hamarabb igényelem már a csedet, így 1 hónappal hamarabb kezdtük a gyedet, akkor logikusan csak január 8-ig fogom kapni, ugye?
(Egyébként 32 éves vagyok, a gyerek születéséig végig tb-m, 5 éves munkviszonyból mentem szülni.)
2020. dec. 10. 17:11
A kérdező szavazást indított:
Mindenképp a gyerek 2.születésnapjàig (február 8.)
Ahhoz képest 2 évig jár, amikor a csedet kezdtük. (Januàr 8.)
21 szavazat
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha valamit nyakatekerten fogalmaztam, remélem értheto a kérdés azért így is😃
2020. dec. 10. 17:12
3/5 anonim válasza:
El se kellet olvasni. GYED a gyerek 2 éves koráig jár. Pont.
4/5 anonim válasza:
De kapnod kellett róla határozatot. Abba is benne van
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, biztosan kaptam róla határozatot, de egyrészt már nem tudom hol van, ha egyáltalán megvan. Másrészt valószínűleg nem olvastam el akkor figyelmesen.
2020. dec. 10. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!