Pszichológia MA alatt baba?
Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki tudta folytatni a pszichológia mesterképzést baba mellett (akár levelezőn)? Passziváltattatok?
(főleg eltés tapasztalat érdekelne, de mindenre kíváncsi vagyok)
2020. dec. 2. 13:30
1/1 anonim válasza:
Alapképzést csináltam levelezőn baba mellett. Aztán a mestert már nem tudtam, mert nincs levelezőn Budapesten, vidékre meg nem utaztam emiatt. De a suli elvárásai bőven teljesíthetők lettek volna gyerek mellett, csak a logisztikát nem tudom megoldani, mert sem naponta bejárni, sem heti 2 teljes napot nem tudok távol lenni a családomtól. Irreális. Szóval, ha elfogadsz egy tanácsot, csináld meg a mestert és utána vállalj babát, mert a beosztás nem családbarát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!