Veszelyeztetett terhessegnel a tappenz 1/3-at kapom csak?
Nem kaptál teljes havit, az látszik az összegből, ez kb 20 napnyi ellátás.
A munkahelyed kifizetőhely? Bérpapírt kaptál?
Igen, kellene még egy utalás.
A tp papírt a cégnél adod le és ők továbbítják?
Mondjuk az fura, hogy 1-én leadtad és most utalták, akkor sem az egészet.
Csak egy apró kérdés, mert én már mindent is láttam.
Nem lehet, hogy azért nem volt az elmúlt fél évben bérpapír, mert csökkentették a fizetésed? Utalva kaptad a bért?
A munkáltató nem neked fizet 1/3 táppénzt, hanem az OEP-Nem fizeti eztg tappenzhozzajarulas címen.
A tappenz összege 60%, amennyiben megvan a ledolgozott 180 napod, és 50%, ha nincs meg, vagy kórházi ellátásban részesülsz.
Szoval 2020.januar 1tol be vagyok jelentve brutto 436ezer ftra. (Elotte is itt dolgoztam, csak picivel kevesebb volt a bruttom). Utalva kapom a fizumat. Szeptember masodik feletol veszelyeztetett terhesseg miatt tappenzen vagyok. A szeptemberi tp papirokat a munkaltatomnak oktobet elsejen kuldtem, ezt oktober 20adikan utaltak. Az oktoberi tp papirokat november elsejen kuldtem el nelik es ma reggel jott ez a 149ezer.
Csak nem ertem, ha ugyis egyben kuldtem el nekik, akkor ma miert kaptam csak ennyi reszt? Es akkor viszont mikor utaljak a masik reszet, ha mar ott van az osszes papir hozza? Az en meglatasom szerint ha 2 reszben utaljak is meg kellett volna kapnom mindket utalast, mivel egyben kaptak meg a papirokat. De hat rohadtul nem ertek hozza sajnos. Koszi, hogy segitetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!