Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Én őszintén nem értem mi...

Arktika kérdése:

Én őszintén nem értem mi értelme van ennek a GYed Gyes gyád CSEd stb megállapodásoknak. Miért érdeke a munkahelyeknek hogy fizessék a gyerek utáni járandóságokat? Vagy ha az állam fizeti akkor miért kell ehhez munkahelyről szülni menni?

Figyelt kérdés
Valaki el tudná magyarázni mi ebben a logika? Ebből nekem az jön le hogy a sorozatban szülés államilag meg van nehezítve, bonyolitva. Vagyis ha egymás után szeretne több gyerekeket valaki akkor mindig előbb be kell hogy dolgozza magát valahol és ez +fél évvel késlelteti a dolgot. Ez akkor most népességcsökkentési politika v mi?
2020. okt. 20. 23:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
35%

Csak az a szar h ha vki pont terhesen vagy terhesség előtt veszíti el a munkáját akkor hiába dolgozott akár 10évig is nem kap semmit.

Ugyhogy tényleg szara rendszer idio.ta volt aki ezt így kitalálta. Vesszen a rendszer

2020. nov. 3. 18:42
 12/13 anonim ***** válasza:
#11, Ez azèrt nem egèszen így van.
2020. nov. 3. 20:01
 13/13 anonim ***** válasza:
De sajnos pontosan így van ahogy a 11es írja. Ha rosszul jönnek ki a dolgok hiába dolgoztál évekig megszívod...
2021. jan. 13. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!