Jól értettem? A babaváró hitelt ha megkapom és születik 1 baba akkor 30%ot engednek el ha 2 50%ot és ha 3-at a teljes összeget elengedik ?
Hihetetlennek tűnik nagyon, lehet én értem félre? És az összeg akár 10millió is lehet?
Bocsi ha vmit nagyon félreértettem, akkor hogy van?
Azért azt nem árt tudni, hogy a kamattámogatás kormányzatilag bármikor visszavonható. Bár erre kevés esélyt jósolnak 10-20 év alatt sok víz lefolyik a dunán.
1 gyerek felnevelése meg alsó hangon 10 millió. Ha csak a számokat nézzük, nem éri meg. Ha viszont várhatóan javulni fog a jövőben az anyagi helyzet, mert pl. tanultok, akkor kezdetnek jó segítség.
Nálam ment a zöld kéz, sajnálom ha lepontoztak.
Melyik válaszoló voltál?
Én előtte nem válaszoltam.
Nem baj, ha lepontoznak, nem törődök ezzel. :)
Igen, azért írtam le, mert kevesen tudják, de így van. Persze tényleg kevés esély van, mert melyik kormány akarna pont a családosokkal kitolni, de hát mostanság gyakori a világ válság jelenség, így szerintem erre is fel kell készülni. Jó lehetőség, de ésszel kell ezt is. Sok sikert, ha neki indulsz!
13 as és 16os stb. nagyon igazad van!!
Nem lehet vakon megbízni a kormányba sem hisz változhat idővel bármi.
Pont én is erre gondoltam, babát amugyis akarunk , a hitelt bármilyen jól hangzik, tobbszőr is átgondoljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!