Milyen jövedelemmel, mennyi babavárót kaptál?
Jövedelem alatt azt értem, ami egyéb hitel törlesztést követően megmarad.
Boldog lennék, ha olyanok is írnának, akik nem havi 1 misit keresnek és csak állampapírba fektették a felvett összeget.
Mi megkaptuk a 10 milliót, a lakáshitelbe fektettük.
Legális jövedelmünk 750 nettó volt amikor igényeltük, de a bank az én jövedelmem (300 nettó) nem vette figyelembe, hanem a GYED max összegével számolt. Ebből amúgy levonták még azt is, hogy a lakáshitel aktuális törlesztője 200 volt, illetve én adóstárs vagyok a testvérem lakáshitelében (80), és még hozzácsapták a babaváró várható törlesztőjét (50), szóval éppenhogycsak csücskösen jött ki a szám. Az nem érdekelte őket, hogy miután megkaptuk a 10 misit, a lakáshitelünk 200-ról 75-re csökkent (direkt ugyanannál a banknál kértük a babavárót, akinél a hitelünk van), és az se érdekelte őket, hogy 3 évre felfüggesztjük a babaváró törlesztőjét, mert már 12. hetes elmúltam, amikor igényeltük, szóval nekem ez nagyon igazságtalan számításnak tűnt, nagyon bosszankodtam is rajta, de végül meglett a teljes összeg, szóval elengedtem.
A mi összjövedelmünk 380 ezer forint volt tavasszal, megkaptuk a 10 milliót.
Hitelünk nincs.
Cib-et nem ajánlom.
1,3 milliót kaptunk.
Férjem fizuja bruttó 300,enyém bruttó 900.
Addig húzták a dolgokat, míg megszultem és kitalalták, hogy nem számít a Csed, Gyed...
Már bánjuk, hogy nem mentünk át más bankba...
Férjem vállalkozó, átlagosan 450.000körül hoz haza. A bankok ennek csak a 60%át veszik figyelembe. Én gyeden vagyok, nettó100ért.
Cib élből elutasított minket. Sberbank ajánlott 4milliót.
Erste 2 hét alatt utalta az egészet.
450 a nettó bevételünk.
Nincs hitelünk.
Megkaptuk a 10 milliót.
OTP bank
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!