Van olyan, akivel bunkó volt a főnöke, miután bejelentette a babavárást?
Egy kis cég vagyunk, kevés emberrel és speckó munkakörökkel, úgyhogy nem egyszerű embert találni senki helyett, én konkrétan 6-7 hónap utàn mondtam azt, hogy azért már jobban átlátom a munkafolyamatok közti összefüggéseket.
Na most, a főnököm kerdezte is anno az állasinterjún, akarok-e gyereket, én meg mondtam, hogy áh, egyszer majd igen, de még nincs tervben, most hosszútàvú melót keresek, satöbbi. Nyilván nem mondhattam, hogy igen, ki vesz fel valakit dolgozni, aki babát akar a közeljövőben?
Nos, lassan 1,5 éve vagyok itt és kisbabát várok, betöltöttem már a 12. hetet és ideje lenne bejelenteni a dolgot. Csak tartok kicsit a főnök reakciójától, mert az a típus, aki bunkó a számára nem szimpatikus emberkkel/dolgozókkal és tudom, hogy nagyon le fog sokkolódni, ha megtudja a dolgot, pláne mert az egyik kolleganő szintén most hagyja itt a céget. Szóval, egyszerre a két legfontosabb ember minusz, csak a másikról sejtette egy ideje, rólam nem.
Volt köztetek, akivel bunkó volt a főnök a baba miatt?
Velem is bunkó lett.
Én még egy írásos figyelmeztetést is kaptam, amiben (hirtelen) a munkámat és a hozzáállásomat kritizálta.
Természetesen nem vártam meg, hogy rendkívüli felmondással elküldjön, így másnap táppénzre mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!