Szülés után mit fizet nekem a munkáltató 1 évig? Többi lenn!
Figyelt kérdés
A munkabéremet fizeti a munkáltató nekem 1 évig.
Azt mondta egy ismerősöm, hogy az ő feleségének is a munkáltató ja 1 évig fizette ugyan úgy a fizetését.
De mégis mi ez??
Ez lenne a szülési szabadság?
2020. szept. 3. 21:39
1/5 anonim válasza:
CSED-et fél évig, aztán GYED-et a gyerek 2 éves koráig, ha van elegendő munkaviszonyod.
2/5 anonim válasza:
A szülés utáni ellátásokat az állam fizeti.
Maximum kifizetőhely volt a munkáltató, így ugyanúgy tőlük jött az utalás
3/5 anonim válasza:
Ez melyik munkáltató? Én is ott akarok dolgozni.
4/5 anonim válasza:
Egyszeri anyasági támogatás, aztán fél év csed, 1,5év gyed. De nem a teljes fizudat kapod
5/5 anonim válasza:
A csed lesz az. Az kb ugyanannyira jön ki mint a fizu. Van akinek kicsit több, van akinek kicsit kevesebb. Alapvetően a bruttó bered 70%-a és abból kell 15%-ot adózni. Azért jön ki hasonlóra mint a bér. Akinek több annak azért mert az éves br prémiumok is bele számítanak.
Ha a munkahely tb kifizető akkor ezt is ok utaljak meg a gyedet is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!