Terhesen munkanélküliként meddig kell fizessem a Tb-t? Lejárt a munkakeresõ járadékom és kiderűlt terhes vagyok. Van vmilyen tamogatás, mert terhesgondozason is részt kell vennem ill. mikortól nem kell fizetbem a tb-t?
Biztos lehetsz benne hogy sem a nagymamám, sem a szüleim nem voltak munkanélküliek és sem én, sem a párom. A gyerekem 2 éves korában visszamentem dolgozni, itthon is max. juttatásokkal voltam vele mivel előtte már 8 évet dolgoztam. Ezt hívják családtervezésnek. Szóval nekem biztos nincs okom szégyenkezni. Csak ajánlani tudom másoknak is a MUNKAHELYET. Nem besértődni kellene az igazságon, hanem felnőni és felnőttként gondolkozni.
Szép napot!
nem vagy túl öntelt utolsó? Oh veled sose történhet meg- de majd megfog történni, mert túl elbizakodott vagy és rásdásul le is nézed a másikat. Te felmagasztalod magad és mást közbe alázol . De aki a saját erejében és annyira a rendszerbe bízik az egyszer fog esni és nagyot mert megsértettél azzal hogy lenéztél amikor nemis ismered a helyzetem.
Gőgös vagy és aki felmagasztalja magát megaláztatik
Felelőtlenség az eszed, már régóta vágytunk egy babára, végre összejött, kár hogy sokaknak mint neked is nyűg egy baba mert épp jelenleg ilyen helyzetben vagy.
Nem a körulmények vezetik az életem ,nekünk nagy öröm és több mint x y fizetés.
Ah, szóval végre összejött, csak éppen támogatások, meg segélyek nélkül szarban vagytok.
Komolyan, nem is értem, jelentős megtakarításom van, van saját lakásunk is a párommal, és nem merünk belevágni, mert itt a COVID, bizonytalan lett, hogy mi lesz a munkahelyünkkel, más meg bevállalja a bizonytalanba és még ő hülyézi le, azt aki előregondolkodik és felelős döntéseket hoz. Azért örülök, hogy a befizetett adóm ilyenekre megy el, én meg hezitálok. De tudom, én vagyok a hülye, nektek meg nagy öröm és a pénz nem számít.
Felesleges biza, mégis mit kellett volna tegyek elvetetni?
Ha erre gondolsz akkor biza felesleges mert azt soha . Az már a gyilkossaggal egyenlő de nem akarok újabb témába belemenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!