Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Terhesen munkanélküliként...

Terhesen munkanélküliként meddig kell fizessem a Tb-t? Lejárt a munkakeresõ járadékom és kiderűlt terhes vagyok. Van vmilyen tamogatás, mert terhesgondozason is részt kell vennem ill. mikortól nem kell fizetbem a tb-t?

Figyelt kérdés
2020. máj. 18. 09:06
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Szegyen vagy te es szegyen a nagymamad is aki lefogadom anno munkanelkuli volt. Gratulalok, el se olvasom tovabb a kommented
2020. szept. 6. 15:26
 12/28 anonim ***** válasza:
54%

Biztos lehetsz benne hogy sem a nagymamám, sem a szüleim nem voltak munkanélküliek és sem én, sem a párom. A gyerekem 2 éves korában visszamentem dolgozni, itthon is max. juttatásokkal voltam vele mivel előtte már 8 évet dolgoztam. Ezt hívják családtervezésnek. Szóval nekem biztos nincs okom szégyenkezni. Csak ajánlani tudom másoknak is a MUNKAHELYET. Nem besértődni kellene az igazságon, hanem felnőni és felnőttként gondolkozni.

Szép napot!

2020. szept. 22. 11:07
 13/28 A kérdező kommentje:

nem vagy túl öntelt utolsó? Oh veled sose történhet meg- de majd megfog történni, mert túl elbizakodott vagy és rásdásul le is nézed a másikat. Te felmagasztalod magad és mást közbe alázol . De aki a saját erejében és annyira a rendszerbe bízik az egyszer fog esni és nagyot mert megsértettél azzal hogy lenéztél amikor nemis ismered a helyzetem.

Gőgös vagy és aki felmagasztalja magát megaláztatik

2020. szept. 23. 12:32
 14/28 anonim ***** válasza:
84%
Akár tetszik akár nem, igaza van a vàlaszolónak. Az nem önteltség ha valaki úgy vállal gyereket, hogy van munkahelye, hanem ez lenne a minimum.
2020. szept. 24. 10:12
 15/28 A kérdező kommentje:
annyira nem értitek hogy eddig volt munkahelyem? Istenem, 9-10 évig dolgoztam, és most nincs , nem kell igy alázni és magatokat igy felmagasztalni , az érzés már kihűlt belőlletek?, na léptem innen mert nem segít ez rajtam hogy belémrugtok. Gratulálok igazán
2020. szept. 24. 10:34
 16/28 anonim ***** válasza:
63%
Ez a terhesség szempontjából teljesen mindegy, hogy előtte mennyit dolgoztál, mert nem számít bele. Viszont az felelőtlenség, hogy úgy gyártatok gyereket, hogy épp munkanélküli vagy. Ez nem "nem érzés " kérdése, Egyszerűen józan ész.
2020. szept. 24. 10:45
 17/28 A kérdező kommentje:

Felelőtlenség az eszed, már régóta vágytunk egy babára, végre összejött, kár hogy sokaknak mint neked is nyűg egy baba mert épp jelenleg ilyen helyzetben vagy.

Nem a körulmények vezetik az életem ,nekünk nagy öröm és több mint x y fizetés.

2020. szept. 24. 10:55
 18/28 anonim ***** válasza:
67%

Ah, szóval végre összejött, csak éppen támogatások, meg segélyek nélkül szarban vagytok.

Komolyan, nem is értem, jelentős megtakarításom van, van saját lakásunk is a párommal, és nem merünk belevágni, mert itt a COVID, bizonytalan lett, hogy mi lesz a munkahelyünkkel, más meg bevállalja a bizonytalanba és még ő hülyézi le, azt aki előregondolkodik és felelős döntéseket hoz. Azért örülök, hogy a befizetett adóm ilyenekre megy el, én meg hezitálok. De tudom, én vagyok a hülye, nektek meg nagy öröm és a pénz nem számít.

2020. szept. 24. 14:14
 19/28 anonim ***** válasza:
70%
18 felesleges minden szó.
2020. szept. 24. 14:43
 20/28 A kérdező kommentje:

Felesleges biza, mégis mit kellett volna tegyek elvetetni?

Ha erre gondolsz akkor biza felesleges mert azt soha . Az már a gyilkossaggal egyenlő de nem akarok újabb témába belemenni

2020. szept. 28. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!