Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Június közepén jár le a Gyed em?

Június közepén jár le a Gyed em?

Figyelt kérdés
Így hogy vészhelyzet van nem is kell beadni a gyes iránti kérelmet?
2020. máj. 16. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Erre a hónapra még kapsz, tehát a júniusit júliusban de utána már valószínűleg nem de konkrétat nyilván csak azután fogunk tudni, hogy bejelentik hivatalosan.
2020. jún. 15. 15:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Végül énsem igényeltem meg, úgy voltam vele, mint a Kerdező. Majd ha bejelentik az veszélyhelyzet visszavonását, akkor megigényelem utólag.

6-os válaszoló

2020. jún. 15. 16:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Reméltem, hogy év végéig gyeden maradhatok.
2020. jún. 15. 20:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Ma fognak szavazni a vészhelyzet rol. Július elején még megkapod a júniusit utána meg ha megigényled jön a Gyes
2020. jún. 16. 09:00
 15/16 anonim ***** válasza:
GYED, GYES, GYET hosszabbítás: a veszélyhelyzet idején lejárt (tehát március 11. és június 17. között) gyermekgondozási díj (GYED), gyermeknevelési támogatás (GYET) és gyermekgondozást segítő ellátás (GYES) folyósítása június 30-ig érvényben van. Azok az ellátások, amelyek június 18. után járnak le, már nem kerülnek továbbfolyósításra június 30-ig. Tehát, június hónapra még teljes ellátást kapnak a veszélyhelyzet alatt lejáró ellátások kapcsán a jogosultak, az esetleges következő ellátást (pl. GYED után GYES-t) pedig július 1-től kell kérvényezni.
2020. jún. 18. 14:57
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

Itt olvastam 🙂

2020. jún. 18. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!