7évig bejelentett munkaviszonyom volt! Kanuárban elköltöztem és kikelett lépnem Nekem jár?
szóval 7év után kiléptem ,elmentem munkanélkülire,rá 2hétre kiderűlt babát várok..5.hó 2.-án lejár a munkanélkülim az a kérdésem,hogy jár-e nekem a gyed? Vagy a minimált fogom kapni családit ami pár ezer??
Vagy jogosúlt vagyok gyedre mert tudomásom szerint 365napnak kell lenni a szülés elött biztosítva,nekem 7évem van
Aki tud válaszoljon
Köszönöm
huha hátneznrettenetes.aoukával együtt kellett eljönünk :( mindíg ügyeltem hogy legyen munkánk,amúgy is kérdéses volt h egyáltalán lehet e babánk.és hopp mikor nem gondoltunk rá sikerűlt..nagy az öröm csak azért ez szomorú én mindíg tanúltam és dolgoztam életemben először vagyok ebben a helyzetben...hát nehéz lesz de nem adjuk fel
Köszönöm a válaszokat
Kitartást nektek, minden meg fog oldódni. Fel a fejjel :) apuka még találhat munkát és akkor felveszi a gyedet :)
1es voltam
Csak gyest és családit kapsz
(anno én is így jártam, 3 év után terhesen lettem munkanélküli, de szerencsére a munkanélkülivel és +1 hónap 'kamu' munkával pont biztosított voltam még szüléskor, így kaptam tgyást és gyedet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!