Így jár nekem is a plusz pénz? Vagy ez hogy van?
Figyelt kérdés
májusban jár le a csedem, júniusban már gyeden leszek. Abban a hónapban kapnak a kollégák plusz pénzt. Ilyenkor nekem is jár vagy nem?2020. ápr. 4. 18:52
3/9 anonim válasza:
Minden kategóriában meg fogod kérdezni????
4/9 anonim válasza:
Szerintem itt az aktív dolgozóknak jár. En meg tartós táppénzen vagyok terhesség miatt,gondolom én sem fogom kapni. Ami jogos is,mert itthon ülök míg a kollégáim húzzák az igát.
5/9 anonim válasza:
Nem fogsz kapni.
Én májusig dolgoztam, utána csed 6 hónapig, majd gyed. Az év végi prémiumot időarányosan a 4 aktív hónapra megkaptam, de a csed/gyed alattira már nem járt.
6/9 anonim válasza:
Te adsz a kutyának jutalomfalatot, ha felébredt a délutáni szundiból?
7/9 anonim válasza:
Én sem kaptam abban az évben, mikor tpre kényszerultem, pedig fél évig dolgoztam. Te sem fogsz kapni.
8/9 anonim válasza:
Èrtelemszerűen nem jár. Ez a plusz pènz jutalom, a megelőző időszak munkájáèrt, elèrt eredmènyekèrt. Te, mint passzív állományban lèvő ehhez semmit nem tettèl hozzá. Nem vèletlen, hogy az ilyen jutalmak az aktív állományban lèvőket illeti meg.
9/9 anonim válasza:
Hát az attól függ mikorra kapják a bónusz, nálunk a könyvelési év vége május, tehát előző évre akkor. Szóval ha 2019ben dolgoztál akkor időarányosan járhat is.
És persze ha al gazdasági válság miatt kapni fognak egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!