Gyed/Gyes után hogyan tovább?
Már most?
Még meg sem született a Baba!
Ez a párbeszéd a főnökömmel nem régen hangzott el, amikor elköszöntem!
Köteles visszavenni, igen és? Visszaveszi, majd pár nap múlva kirúgja, ez ennyi.
Ráérsz ezen majd akkor aggódni, ha ott tartasz, hogy vissza kell menni dolgozni.
Nyugodj meg, csak akkor lépünk bele a folyóba, ha odaértünk. Ez legyen most a jövő problémája, te viszont a jelenben élj.
Én már ott tartok, hogy aggódnom kell miatta. Bár nekem a főnököm azt mondta, hogy "számodra mindig lesz itt hely", de olyanok a körülmények, hogy kisgyerekes szülő számára nem élhetőek. A bölcsibe kb sose érnék oda, a kollégáim biztos, hogy kikészítenének, ha még is elmennék "hamarabb".
9 helyre pályáztam decemberben, egy részmunkaidős hely kivételével, mind szakmámba vágó. Eddig 3 interjún voltam, ebből 3x meg is kérdezték, hogy ki lesz a gyerekkel ha beteg. Bár egyik mégis jól sikerült és remélem behívnak a szakmai részre is.
Szóval ez van a gyed/gyes után, de ezzel neked még nem kell foglalkozni. Én se foglalkozok, ha mindenkötél szakad marad a vodafone ügyfélszoli, ebben csak annyi lesz a rossz, hogy megint egy meló, amit csak azért vállalok el, mert muszáj, a szakmámban szeretnék dolgozni, ahogy eddig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!