Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mennyi pénz jár ha jelenleg...

Mennyi pénz jár ha jelenleg Gyeten vagyok, es jönne a 4. baba?

Figyelt kérdés

Munkahelyemről kiléptem vagyis nincs munkaviszonyom!

Köszönöm szépen

2019. dec. 30. 19:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
Szóval még adót is csalsz. Szuper.
2019. dec. 30. 21:32
 12/22 A kérdező kommentje:

Ó igen ez valóban az,

Szegény állam de sajnálom hogy nem fizetek adót!!

Istenem istenem !!

Na jó több valaszt nem várok ilyen tahó bunkó emberektől !!

Témát lezártam

2019. dec. 30. 21:37
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Bocsánat, hogy válaszolni mertem. 2-es és 10-es voltam.
2019. dec. 30. 21:45
 14/22 anonim ***** válasza:
89%

Biztos kell neked az a 4. gyerek...? Elég idegbetegnek tűnsz, első körben inkább ezt kellene kezeltetned, mert nem normálisak a kirohanásaid.

Egyébként te az országnak szülsz??! Ez elég szánalmasan hangzik, normális ember MAGÁNAK és a párjának szül, nem pedig veri a mellét anonim oldalon, hogy ő mennyit hozzátett az országhoz, mert hát kinyomott magából X kölköt. Bár vicces, hogy még te kéred ki magadnak, miközben vergődsz itt a segélyeken. Nem is dolgozol, ergo lószart sem teszel bele a közösbe, de azért minél többet kivennel, mi?! Bravó. Ezek után nehogy már még te akarj mást kioktatni, mikor láthatóan nem tudsz különbséget tenni GYET és GYED között! Tök normálisan és helyesen leírta a 2-es pl hogy mi jár. Nem dolgozol, ergo se CSED, se GYED nem jár, csak GYES, viszont a GYET-ről akkor le kell mondanod, mert ezt a két ellátást egyszerre nem kaphatod. Ennyi. Az, hogy neked ez nem tetszik, már a te bajod!

2019. dec. 30. 22:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Amíg meg nem születik, addig Gyet+csp+adókedvezmény (a férjed tudja igénybe venni) jár, utána gyes+csp+adókedvezmény.

A GYET mellé nem jár a gyes, de ezt olvashattad is, amikor igenyelted a Gyet-et.

2019. dec. 30. 22:48
 16/22 anonim ***** válasza:
61%
Miért akarsz 4. Babát? Nagyon durva kirohanásaid vannak. Folyamatosan agresszívan válaszolsz, még annak is aki normális. Elöbb nyugodj le, utána jól gondold át a 4. Gyerkőcöt!
2019. dec. 31. 01:54
 17/22 anonim ***** válasza:
84%
Persze, h kell neki a 4. Addig kell szülni, amíg csak lehet. Nehogy még a végén vissza kelljen menni dolgozni.
2019. dec. 31. 05:40
 18/22 anonim ***** válasza:
87%

Ha megszületik a baba, akkor gyes jár. Le kell a gyetet mondani és gyest megigényelni, összegben ugyanannyi, 25.650 Ft, plusz 4x16 ezer családi. Ha házasok vagytok, férjed kérheti a magzati adókedvezményt a terhesség 91. napjától. 4 gyereknél, hogy ki tudja használni, kb. bruttó 410 ezres fizu kell. A baba 5,5 hónapos korától elmehet apa gyedre, ha megfelel a jogoszltságoknak, neked a gyest le kell mondani ekkor, eü. ellátást fizetni kell. 2 éves korától újból megigényled a gyest, majd 3 éves korától a gyetet. Ennyi, több nem jár.

Nekem is 3 van, 10 alattiak, lehet mellettük dolgozni, én is azt teszem, minden adót, járulékot fizetek, kedvezményt férjem egyedül igénybe tudja venni, de egy normális élethez így is kell min. 600 ezer Ft. Igaz, mi nagyvárosban lakunk, itt drágább az élet, mint falun.

4 gyereket 800 ezer bevétel alatt felelőtlenség vállalni. Az én gyerekeim versenyszerűen sportolnak is, kosár, talajtorna, foci, nem kevés pénz, ha gond, hogy gyest, gyetet nem kapsz együtt, akkor mérlegelj.... Csak, jótanács.

2019. dec. 31. 12:19
 19/22 anonim ***** válasza:
79%
Ha ezeket az alapvető dolgokat sem tudod, miért szülsz még negyediket, munka nélkül? Lóf&sz vagy te, nem ápolónő, legalábbis nem diplomás az tuti, inkább valami putris vagy, hiszen szülni van eszed, de az alapvető társadalmi dolgaiddal sem vagy tisztában.... Szánalom basszus és az összes gyereked ilyen elmaradott lesz...
2020. jan. 4. 21:46
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Orbán Viktor kedveli ezt. 👍
2020. jan. 5. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!